Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Irigy vagyok a hugomra....

Irigy vagyok a hugomra. Csunya dolog de ez van. Mit tegyek? Forduljak pszichologushoz?

Figyelt kérdés
Szeretnem az elejen leszogezni hogy imadom a hugomat. Nagyon aranyos, jofej, empatikus ember es nagyon jo baratnok vagyunk. Eskuszom ennyire laza embert nem ismerek. A helyzet az, hogy en eleg hamar terhes lettem es nem akartam elvetetni, de e a terhessegem miatt egy ido utan abba kellett hagynom az egyetemet, dolgozni is nagyon nehezen tudtam elkezdeni, anyagilag se allunk tul jol es elegge befordultam. Meghalnek a csaladomert, de neha elnezve a hugomat megszollal bennem egy 'mi lett volna ha' kezdetu mondat. Neha buntudatom van emiatt, neha iszonyat duhos leszek. A hugomrol annyit kell tudni, hogy o lediplomazott, mindig o volt a szebb, az oksabb, a nepszerubb, sokszor kisebbsegi erzesem volt e miatt de pl ha buliban csaptak neki a szelet es nekem nem siman elkuldte oket a fenebe, hogy nem egyedul jott. Tehat sose ereztett velem semmi olyat, hogy o szebb lenne. Mindig ereztette velem, hogy nagyon szeret. Jelenleg az egyetemi szerelmevel lakik egyutt iszonyat jomodban. Epitkeztek, hatalmas haz, iszonyat draga berendezesek, orias plazma tv, draga kocsi, jacuzzi, minden amit el tudtok kepzelni. Mi ketten kevesebbet keresunk mint o egyedul a parja meg annal is tobbet. Jarnak nyaralni, sielni, muveltek, nyelveket beszelnek. Raadasul mindig ugy neznek ki mintha a egy filmbol leptek volna ki. Hugomnak mindig alomszep rendezett a haja, szepen sminkeli magat, ekszerek, szep ruhak, cipok. Kinezetre legjobban Gabira emlekeztet a szuletett felesegekbol. A parja is sportos, jokepu, uriember. Vannak nekik is gondjaik de teljesen maskepp oldjak meg mint mi pl. Miota befordultam eleg sokat jar at hozzam segiteni. Neha megkerem, hogy segitsen a hazimunkaba vagy a gyerekekkel. Es hiaba veszi fel a kihipozott, 4 xl-es polomat takaritashoz olyan dogos es szep benne. Es siman leul a foltos kanapera velem krumplistesztat ebedelni es a regi tv-n filmet nezni, mintha nem is ott lakna, ahol. Hiaba imadom, es tudom, hogy is szeret neha sovarogva nezem, hogy milyen szep es sajnos ez az erzes volt hogy atment duh-be :( nem vagyok normalis igaz? Sose dorgolte az orrom ala, higy milyen elet van. Ugyanolyan mint gyerekkorunban nem valtoztatt meg a penz es a siker. Megis..:(( el vagyon keseredve, semmi onbizalmam.
2014. okt. 15. 23:57
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Nem. A pasi se gazdag. Videki kisvarosbol szarmazik. Egyaltalan nem elnek jol a szulei. Meg o kuld nekik penzt. Csak a sogorom eloszor elvegzett egy gazdasai majd egy jogtudomanyi egyetemet es iszonyat zsiros munkat kapott egy multinal ahol az evek soran csak egyre feljebb kerult. A hugom meg a nemet telekomnal valami fejes.
2014. okt. 18. 12:26
 12/25 anonim ***** válasza:
7%
Hát gondolom tele voltak kapcsolatokkal meg mindennel..
2014. okt. 18. 12:28
 13/25 A kérdező kommentje:
Nem is az a lenyeg hogy csinaltak meg a szerencsejuket. Kulfoldi ceg, kulfoldi fizetes barhol laksz, ha meg van hozza a nyelvtudasod. Inkabb egy kis onbizalomtippeket adjatok hogy hogy fogjak neki. A kondi jo otlet. Ferjem mondat higy szivesen eljar velem kocogni. Nem messze tolunk van a margitsziget. :) annyira csunya es szaraz a hajam hogy egy vagyont rakolthatnek a fodraszra de a hugom adott valami csodaolajat es tenyleg jobb lett. A mit nem tzdok levetkozni hogy csunya a hasam. Log rajta a bir es nem merek a hatalmas polokon kivul semmit felvennem. Lehet tenyleg pszichologus lesz a vege. :(
2014. okt. 18. 12:34
 14/25 anonim ***** válasza:

De és férjed mit dolgozik?

Első a kondi. alakformáló edzés, aerobic, TRX, hasprés, felülés, lábemelés, kitörés, súlyzózás, hozzá a megfelelő étrend. Menj el konditerembe és kérd edző segítségét. Az összeállít neked étrendet és edzéstervet is. Csak ne spórolj a pénzzel....

Diétáznod is kell. Ruhatárad is átalakítanod, fodrász szalonba is menj be és ott érdeklődj, hogy mit javasol.

Mindent a megfelelő helyen. Ha ez megvan, utána keress egy nagyon gazdag csávót.

Hiába férjed, két gyerek, de nem vagy boldog és soha nem is leszel, mert igenis szükség van temérdek pénzre a boldogsághoz. Mert pénzért lehet megkapni az ilyen luxus dolgokat. Én megértelek teljes mértékben. Csak én sajnos fiú vagyok, így nehezebb.

2014. okt. 18. 12:41
 15/25 anonim ***** válasza:
0%
Am ha húgodék ilyen szinten tele vannak, miért nem kérsz tőlük pénzt? Mondjuk havonta pár milliót. Vagy egyszeri 20-30 milliót.
2014. okt. 18. 12:51
 16/25 A kérdező kommentje:
Atvallaltak egy regi devizahitelunket. Tobb nem kell.
2014. okt. 18. 12:57
 17/25 anonim ***** válasza:
10%
Kezdetnek nem rossz. De ne állj meg szerintem. Nekik van úgyis. Tele vannak pénzzel.
2014. okt. 18. 13:04
 18/25 A kérdező kommentje:
...a hugomrol beszelunk nem egy fejostehenrol. Nem azet guriznek hogy minket eltartsanak. Attol hogy sok penzunk lenne nem lenne onbizalmam. Attol meg logna a hasam es ronda lenne a hajam. A kerdesre valaszolj kerlek, vagy egyaltalan ne.
2014. okt. 18. 13:16
 19/25 anonim ***** válasza:
Arra is válaszoltam fentebb! Írtam jó pár dolgot, csak lehet nem vetted észre a sok kommentár között.
2014. okt. 18. 13:17
 20/25 A kérdező kommentje:
Ja te vagy az a kisfiu..igen hat koszonom, hogy ott meg arra buzditasz, hogy hagyjam el a ferjemet.
2014. okt. 18. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!