Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Titeket meghatna a dolog?

Titeket meghatna a dolog?

Figyelt kérdés
Tesom ajott a pasijval. Epp tettem vettem, megyek vissza a szobaba, es halom, hogy a tesom mondja pasijanak, "basszus ezt nem kellet volna" kerdezem mit? "Jaaj semmi semmi" fel orvaval kesobb negyszemkozt kint a konyhaban megint rakerdeztem. Tesom mondta, hogy ultek, a kanapen, a cicam odament hozzajuk, megszagolta a csavo labfejet, mire az belerugott, a macska meg repult egyet. Rakerdeztem a pasijanal, kb o cseszett le engem, hogy naluk ez igy szokas ugy szokas, csak egy macska, nyuodjak mar meg vegre. Mondom, jo de most nalalm vagy, nalam, meg nem szokas rugdosni senkit. "Jovanmar, az csak egy kis dog" es rohog elfekudve a kanapemon. Erre nem mondtam semmit, nem vettem a poent. Megsertodott, hazamentek. Tesom ra egy orara irt, hogy igazan bocsnatot kerhetnek a pasijatol, milyen csunyan viselkedtem vele. Hat kapjak be.
2015. márc. 20. 09:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem hatna meg...számomra nagyon meghatározó, hogy bánik az ember egy állattal, nála "alacsonyabb" szinten lévő lénnyel.

Én szerintem páros lábbal rúgtam volna ki a pasiját, ha ilyet tenne a macskámmal. Nem csak azért, mert bántalmazta a szeretett háziállatomat, hanem azért is, mert iszonyatosan tiszteletlen, amit művelt.

Kit érdekel, náluk mi a szokás?! Más házában vendégként a házigazda szokásait követem.

Igazi kretén lehet a szerencsétlen...egyetemben a testvéreddel, aki még az ő pártját fogja. Én szégyellném a pofámat, ha a barátom ilyet tenne.

2015. márc. 20. 09:43
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

NA többet hozzám nem jönne vendégségbe, az biztos.

Én a kutyákat nem bírom, de ha kutyás ismerőshöz megyünk vendégségbe azért nem rugdosom az állatait. Van akinél az állat is családtag.

2015. márc. 20. 09:45
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Én se kérnék bocsánatot.

Mai napig haragszom az én tesóm pasijára, aki a beteg macskámba rúgott úgy bele, hogy berepült a másik szobába. A macska sokáig beteg volt, visítva hányt, aztán végül meghalt. Szóba jött egyszer a tesómnál ez és akkor is ő volt felháborodva, hogy miért haragszom.

Aki ártatlan állatot bánt, az nem is ember.

Ha meg a saját házadban van akkor húzza meg magát, én kivágtam volna mint... macskát szarni, ha élhetek ezzel a mondással.

2015. márc. 20. 09:46
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
A saját otthonodban rugdossa a macskádat, aztán ahelyett, hogy bocsánatot kérne, vagy próbálna védekezni, hogy csak hirtelen megijedt tőle, és azért rúgta fel, inkább kioktat téged a macska szerepéről... És még te kérj bocsánatot...Na, ezen túl nem kellene közös programokon törni a fejünket, mert hozzám egyik se tenné be a lábát többet.
2015. márc. 20. 09:52
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Én rögtön elzavartam volna a pasit, és ha bocsánatot kérne, se mehetne egyhamar a macskám közelébe (vagyis nem látnám szívesen).

Nehogy bocsánatot kérj attól a baromtól.

2015. márc. 20. 09:54
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Én kizavartam volna a házamból az biztos, ha a tesónak meg nem tetszene a dolog hát mehet akkor vele. Mekkora bunkó, attól mert csak egy macska, érez fájdalmat... én pl nem bírom a madarakat :D de eszembe se jutna bántani egy galambot, papagájt, vagy csirkét csak azért, mert óh hisz az csak egy madár... jó nagy tapló a csávó, aki állattal így bánik meg vendégségben így viselkedik az egy sz@r alak. De tesód se jobb, ha ezek után a pasast védi. Idióták...
2015. márc. 20. 10:05
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

perssszeeee azooonnall

amint ő bocsánatot kér a cicától ....

2015. márc. 20. 10:24
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Hat, ha en meglatnam, hogy belerug valaki a kutyamba, akkor azonnal raadnam az illetore a kabatjat, szoval meg kulturalt is voltal, hogy nem atkoztad ki a lakasbol. A tesod meg igazan megnevelhetne az allatkinzo pasijat!
2015. márc. 20. 10:41
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Micsodaaaa? Én azonnal kidobtam volna a hapsit, és a tesóm is ott helyben szakított volna vele. Mondjuk nálunk az állat családtag, szóval ez kb olyan, mintha anyukámba rúgott volna bele.

A helyedben megmondanám a tesómnak, hogy ezt az "embert" többet nem vagyok hajlandó az otthonomban látni. És ha ez neki nem tetszik, akkor neki sem kell jönnie többet.

27N

2015. márc. 20. 10:45
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Ott rontottad el, hogy nem mondtál semmit. Én abban a pillanatban kivágtam volna és többet biztos be se engedném. Rohadt mocsok az ilyen! Kíváncsi vagyok ő mit szólna, ha egy nálánál 10x akkora valami fölrúgná...
2015. márc. 20. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!