Titeket meghatna a dolog?
Egyáltalán nem hatna meg...számomra nagyon meghatározó, hogy bánik az ember egy állattal, nála "alacsonyabb" szinten lévő lénnyel.
Én szerintem páros lábbal rúgtam volna ki a pasiját, ha ilyet tenne a macskámmal. Nem csak azért, mert bántalmazta a szeretett háziállatomat, hanem azért is, mert iszonyatosan tiszteletlen, amit művelt.
Kit érdekel, náluk mi a szokás?! Más házában vendégként a házigazda szokásait követem.
Igazi kretén lehet a szerencsétlen...egyetemben a testvéreddel, aki még az ő pártját fogja. Én szégyellném a pofámat, ha a barátom ilyet tenne.
NA többet hozzám nem jönne vendégségbe, az biztos.
Én a kutyákat nem bírom, de ha kutyás ismerőshöz megyünk vendégségbe azért nem rugdosom az állatait. Van akinél az állat is családtag.
Én se kérnék bocsánatot.
Mai napig haragszom az én tesóm pasijára, aki a beteg macskámba rúgott úgy bele, hogy berepült a másik szobába. A macska sokáig beteg volt, visítva hányt, aztán végül meghalt. Szóba jött egyszer a tesómnál ez és akkor is ő volt felháborodva, hogy miért haragszom.
Aki ártatlan állatot bánt, az nem is ember.
Ha meg a saját házadban van akkor húzza meg magát, én kivágtam volna mint... macskát szarni, ha élhetek ezzel a mondással.
Én rögtön elzavartam volna a pasit, és ha bocsánatot kérne, se mehetne egyhamar a macskám közelébe (vagyis nem látnám szívesen).
Nehogy bocsánatot kérj attól a baromtól.
perssszeeee azooonnall
amint ő bocsánatot kér a cicától ....
Micsodaaaa? Én azonnal kidobtam volna a hapsit, és a tesóm is ott helyben szakított volna vele. Mondjuk nálunk az állat családtag, szóval ez kb olyan, mintha anyukámba rúgott volna bele.
A helyedben megmondanám a tesómnak, hogy ezt az "embert" többet nem vagyok hajlandó az otthonomban látni. És ha ez neki nem tetszik, akkor neki sem kell jönnie többet.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!