Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Titeket meghatna a dolog?

Titeket meghatna a dolog?

Figyelt kérdés
Tesom ajott a pasijval. Epp tettem vettem, megyek vissza a szobaba, es halom, hogy a tesom mondja pasijanak, "basszus ezt nem kellet volna" kerdezem mit? "Jaaj semmi semmi" fel orvaval kesobb negyszemkozt kint a konyhaban megint rakerdeztem. Tesom mondta, hogy ultek, a kanapen, a cicam odament hozzajuk, megszagolta a csavo labfejet, mire az belerugott, a macska meg repult egyet. Rakerdeztem a pasijanal, kb o cseszett le engem, hogy naluk ez igy szokas ugy szokas, csak egy macska, nyuodjak mar meg vegre. Mondom, jo de most nalalm vagy, nalam, meg nem szokas rugdosni senkit. "Jovanmar, az csak egy kis dog" es rohog elfekudve a kanapemon. Erre nem mondtam semmit, nem vettem a poent. Megsertodott, hazamentek. Tesom ra egy orara irt, hogy igazan bocsnatot kerhetnek a pasijatol, milyen csunyan viselkedtem vele. Hat kapjak be.
2015. márc. 20. 09:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is hibáztál, hogy nem rúgtad ki azonnal a házból.. és még bocsánatot sem kér, hanem természetesnek veszi, hogy egy macskát (a te macskádat) rugdos! Épületes jellem lehet. Csak beteg lelkű, agresszív, érzelmileg csökevényes emberek ártanak poénból a gyengébbnek. Még véletlenül sem egy kigyúrt pasiba vagy egy oroszlánba rúg bele.. Én visszaírnék, hogy többet nem vagyok kíváncsi rá, és hálás lehet, amiért nem jelentem fel. De akár még ezt is megtehetem.. legalább annyit elérek vele, hogy párszor beidézik, hagy túrázzon egy kicsit, ha úgysincs jobb dolga állatok rugdosásánál.
2015. márc. 20. 11:13
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Felpofoztam volna, aztán nézek rá ártatlanul, hogy "nálam ez így szokás, ha valaki megsért", és hogy "ne pattogj, hiszen csak egy kis senki vagy, nekem nem számítasz", valamint ott van az ajtó.

Bocsánatot? Ismered a mondást, hogy "Gerincfordulásból vett lendülettel röhögtem volna arcon!" ? Na, ide illik.

2015. márc. 20. 12:48
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Mondd, hogy mindjárt bocsánatot kérsz, addig ne vegyen levegőt... Vadbarom az ilyen, ne bánd, ha nem jönnek többet.
2015. márc. 20. 15:18
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg egy barom. Egy állatot minek bántani? Én a helyedben egy következő alkalommal, amikor találkoznék velük, hasonlóan felrúgnám a gyereket, mondván, hogy a köcsögöket mi fel szoktuk rúgni! Ez a szokás. Aztán elhevernék a kanapén, röhögve.
2015. márc. 20. 16:15
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen igazad van.

Mi kellene ezen meghasson?

Be nem engedném többé a házba - ha már itt tartunk, a macskád van otthon, a testvéred meg a pasija meg "csak" vendég - és a házigazdát nem szokták rugdosni:)))

Félretéve a viccet, a te házadban te osztod a lapot. Akármilyen viselkedést várnál el tőlük, vendégként módjukban áll alkalmazkodni vagy távol maradni.

(A fickó hozzáállására kár szót vesztegetni.)

Még hogy bocsánatot kérni tőle? A minimum az lenne, hogy ő kér bocsánatot, de egy darabig akkor is biztosan rajta tartanám a szemem...

2015. márc. 20. 17:17
 16/18 anonim ***** válasza:
28%
A helyedben én főztem volna neki valamit finomságot, a ti szokásotok pedig az, hogy macskaszart raktok az új vendégek ételébe ha a macskába rúgnak.
2015. márc. 20. 22:55
 17/18 anonim ***** válasza:
Milyen emberek vannak! Várj, mégsem. Ez nem ember. Ez egy ^%~%{|!^!?.#]+£$*$!!!!!!! [Ide tessék egy olyan trágár és sértő monológot képzelni, amilyet csak tudtok.] Ha én lettem volna a helyedben, tuti addig rúgdostam volna, amíg levegőt bír venni. Hat, de most b+! Mi az, hogy náluk ez a szokás?! Nem otthon vagy, kisköcsög!
2015. márc. 24. 08:40
 18/18 anonim ***** válasza:
Hát kérne a halál bocsánatot az ilyen b*d*s p*raszttól, már elnézést. Sértődjön meg, ha akar, de az én otthonomba az ilyen még egyszer be ne merje tenni a lábát. Én sem vagyok egy nagy állatfan (megvagyok amúgy mindenféle állattal), de eszembe nem jutna bepofátlankodni valakihez és belerúgni a kedvencébe, még akkor sem, ha velem nem is alszik egy ágyban semmilyen állat. A te otthonod, a te szabályaid, ennyi. Én kiosztottam volna és elküldtem volna a pasiját a búsba, az tuti. Minden éremnek két oldala van: ha nagy állatbaráthoz megyek, tiszteletben tartom őt és az állatait, mint ahogy ő sem állít be hozzám a sajátjaival, ha tudja, hogy én viszont nem rajongok értük. De akkor sem rúgok bele, ha náluk vagyok. A tesód pasijának kéne inkább bocsánatot kérnie tőled, én ezek után szóba nem állnék egy ilyen tahóval.
2015. márc. 28. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!