Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Az öcsém bánt és én vagyok a...

Az öcsém bánt és én vagyok a hibás! (a többi lent)?

Figyelt kérdés
Az lenne a nagy gondom hogy napi 1 órát kéne játszanom öcsémel! Ezzel nem is lenne baj ha nem egy r*t*rd lenne! Már nagyon rég rossz a kapcsolatunk és egyre rosszab lesz! Az anyám aki ellenem van meg még rá is tesz egy lapátal a dologra! Öcsém rá szokot újonon arra hogy ha valami nem tetszik neki nem meg beszéli hanem nekem esik és püfölni kezd karmolni stb én ha vissza ütök meg ver anyám! Ilyenkor mindig én vagyok a hibás! Ennek tetejében a nap nagyrészében a nyakamon lóg és provokál,idegesít,piszkál,bánt,üvölt! Ha meg merem szólni a kis s*ggf*jt akkor én vagyok a hibás és én vagyok le szidva vagy olykor meg ütve...mit tegyek már nagyon elegem van! (Beszélni nem lehet velük apám nincs nev.faterom meg ki akkar csinálni lelkileg és gyülöljük egymást már lassan 10-11éve! ) mit tegyek?
2015. júl. 2. 15:53
1 2
 11/16 anonim válasza:

<<előző vagyok>> Az kemény, tanulni tudsz mellette?

+Van még egy tippem[ha külön szobátok van]:Ha már játszottál vele menj a saját szobádba. Kitartás :s

2015. júl. 3. 09:21
 12/16 A kérdező kommentje:
Az a ciki hogy a szobámból nyilik az öbé! :/ meg az én szobámba van a "közös" xbox! :/
2015. júl. 7. 10:10
 13/16 anonim ***** válasza:
Haverjaidat hívd át akkor tuti nem mer ordibálni vagy nem tudom mitcsinál
2015. aug. 19. 21:34
 14/16 A kérdező kommentje:
Akkor is a nyakunkon lóg :/
2015. aug. 23. 13:56
 15/16 anonim ***** válasza:
Próbálj lassan eltávolodni tőle vagy csak ne vedd figyelembe.Ha megüt akkor csak menj a szobádba,vagy egy helyre ahol bezárkozhatsz.Ha nem veszed figyelembe előbb-utobb ő fogja keresni a társaságodat.:))
2015. szept. 2. 00:36
 16/16 anonim válasza:

én egyszer kikötöttem a fához a kistesót és odavágtam ottmaradt egy órát utána mondtam hogy elengedem ha békén hagy de ha el meri mondani akkor eltöröm a lábát

+még hívd át 3-4 haverod és kezdjétek el gúnyolni [csak ha anyud nincs otthon kitartááás

2015. dec. 6. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!