Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Öcsémet sérti, hogy "kitörtem"...

Öcsémet sérti, hogy "kitörtem"? Hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés
Rossz körülmények között nőttünk fel, alkoholista apa, lelakott ház, rossz minőségű étel (legolcsóbb felvágott, hús maximum hétvégén, stb., tehát nem éheztünk), saját erőből, munka mellett végeztem el egy nem túl izmos főiskolát, állást szereztem, elköltöztem, férjhez mentem. (29 éves vagyok.) Öcsém középiskola után elszúrta a továbbtanulást, gyárban dolgozott évekig, aztán végül újra egyetemre ment. Másodéves, 27 évesen otthon lakik a pergő falú, dohányszagú házban. Időnként meglátogat (mondjuk kéthavonta), de mindig van valami bántó megjegyzése, ami szerint én megváltoztam és flancolok. Ezt arra érti, hogy az unokatesóink levetett ruhái helyett mondjuk a kínai piacon tudok magamnak vásárolni, és a párizsis zsemlére jut egy szelet sajt is, vagy épp nem gond rendelni egy pizzát időnként. Holnap is jön, de már előre ideges vagyok, ha arra gondolok, mire fog beszólni. De mégis csak együtt nőttünk fel, egymás támaszai voltunk a veszekedős anyánk és a félrelépő, piás apánk között...
2015. júl. 2. 13:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem csak irigy rád, amiért neked sikerült kitörni.
2015. júl. 10. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!