Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan kezeljem ezt a dolgot?

Hogyan kezeljem ezt a dolgot?

Figyelt kérdés
Öcsém bevallotta nekem, hogy meleg. Még csak 13 éves, de azt mondja, hogy mindig is tudta. De nincsen senkije és eddig még nem is volt. Ami nekem azért fura, mert én is az vagyok, viszont nekem több barátnőm is volt, mire jött egy srác, aki ráébresztett. Nem lehet, hogy csak utánozni akar? Olyan kisgyerek még, nem akarom, hogy neki is ilyen elcseszett legyen az élete.

2015. márc. 14. 23:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%

Én 100-os hetero férfiként kérdezem, hogy te miért gondolod, hogy elcseszett az életed? Engem rohadtul nem érdekelne, ha baráti körömben lenne egy meleg. Mit érdekel engem, hogy kivel kefél? Mivel rosszabb nekem, hogy ő fiúval alszik?

ez a baj a melegekkel, hogy azt gondoljátok, hogy el vagytok cseszve: És ti gondoljátok, ezt sugalljátok, ordítjátok kifelé!

Az öcséd még kicsi hozzá, hogy valóban kialakult szexuális értékrendje, önazonossága legyen. De 13 évesen már én is tudtam, mi érdekel...

2015. márc. 14. 23:55
 2/11 anonim ***** válasza:
73%
Az igaz, hogy a gyerekek próbálják utánozni a felnőtteket. Ha az apa nem jöhet a képbe, akkor a nagy testvér az irányadó. Próbáld megbeszélni vele, hogy ha kedve van "járjon fiúval", de a szex még ne szerepeljen a repertoárjukban. Esetleg a maszti, de egyenlőre semmi több. Ha tényleg nem akar/tud lányokkal barátkozni, akkor tudja, hogy Te megérted és támogatod. Semmi esetre ne kürtölje szét a nagyvilágba, hogy meleg.
2015. márc. 14. 23:57
 3/11 anonim ***** válasza:
12%
na még egy meleg.. Kezdem azt hinni , hogy a gyakori egy meleg találkozó..
2015. márc. 15. 00:24
 4/11 anonim ***** válasza:
71%
Nem kell lefeküdni valakivel ahhoz, hogy tudd, vonzódsz-e hozzá, és az óvodások sem aszexuálisak.
2015. márc. 15. 00:50
 5/11 anonim ***** válasza:

Lehet homoszexualis.

Es ez nem utanzas kerdese.

Lehet,hogy o nem akarja elarulni masnak es igy csak neked mondta el mivel benned bizik talan "legjobban"

Szoval nem utanoz nyugi.

2015. márc. 15. 12:28
 6/11 anonim válasza:

Nem kell az ellenkező nemmel feltétlenül szexuális tapasztalat ,h le szűrd a nemi identitásod.Én még soha nem voltam csajjal mert nem vonzanak csak nagyon minimális szinten.

Én az "ovis koromban is tudtam már" filing vagyok.

Nem vagyok lányos így nem látszik rajtam ,de már 5 évesen jobban izgatott ,h mi van a fiúk gatyájában.

De kizárólag 20 éves koromban fogadtam el.

Talán ha lett volna egy ilyen kapcsolatom mint te akkor én is előbb léptem volna.

2015. márc. 15. 14:25
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem az tűnik logikátlannak, hogy valaki felnőttkoráig rá se jöjjön, és még akkor is egy párkapcsolat kelljen hozzá.
2015. márc. 15. 20:16
 8/11 anonim ***** válasza:
Hali! Elképzelhető az, hogy utánozni akar téged. Mennyire érett 13 éves létére? Talán bizonytalan és tőled szeretne segítséget kérni, mert a szülőkkel ciki a szexualitásról beszélni. Ketten, egymást támogatva biztosan könnyebb lesz a homoszexualitástát feldolgozni-elfogadni, ha valóban meleg. Miért elcseszett az életed?
2015. márc. 15. 22:34
 9/11 A kérdező kommentje:

A szüleink miatt írtam ezt az elcseszett dolgot. Sajnos féltesók vagyunk. Az én apukámé elfogadják, nem nagyon foglalkoznak vele, szerintünk azt szeretek, akit akarok. Viszont az Ő apja, a mostohaapám, egy állat. Gusztustalan egy ember. Szerinte undorítóak a melegek, és sajnálja, hogy a nevelt fia is ahhoz az elkorcsosult fajhoz tartozik, és csalódott bennem. Sajnos anyám is egyetért vele.

Én is baromi sokat szenvedtem/ szenvedek az Ő apja miatt, pedig nekem nem az apám. Mégis mindig sikerült neki elérnie, hogy egy semmirekellő ocsmány undorító embernek érezzem magam. Elérte, hogy érezzem, rá és anyámra soha nem számíthatok, hogy szégyellnek.

Ha otthon vagyok, szinte hozzám sem szólnak. Mivel nagykorú vagyok, így elég gyakran választom azt a megoldást, hogy átmegyek apához akár hónapokra és haza sem nézek. Ilyenkor persze mostohaapám hívogat és üzenget nekem, hogy szánalmasan gyáva vagyok, nem merek a szemükbe nézni, mert biztos AIDS-es vagyok, és nem merem elmondani.

Szóval eléggé megnehezítik az életemet, és nagyon nem akarom, hogy a kicsi öcsém is ilyen borzalmas dolgokat halljon a saját apjától. Mivel kiskorú nem tudom vinni magammal mondjuk apához.

Nem igazán látom, mi is lenne a helyes döntés.

Elmondtam neki minden fontos tudnivalót és maximálisan mellette állok, ő a kedvenc öcsém, de ez egyszer ki fog derülni és ahogy őt ismerem sajnos hamar, nagyon félek a mostohaapámtól. Korához képest amúgy elég érett és okos fiú, de azért él még bennem a remény.

2015. márc. 15. 23:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Bármilyenné változik az ember, lesznek olyan őrültek, mint a nevelőapád, akik beléjük kötnek. Nem kell komolyan venni őket.
2015. márc. 16. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!