Hogyan kezeljem ezt a dolgot?
Figyelt kérdés
Öcsém bevallotta nekem, hogy meleg. Még csak 13 éves, de azt mondja, hogy mindig is tudta. De nincsen senkije és eddig még nem is volt. Ami nekem azért fura, mert én is az vagyok, viszont nekem több barátnőm is volt, mire jött egy srác, aki ráébresztett. Nem lehet, hogy csak utánozni akar? Olyan kisgyerek még, nem akarom, hogy neki is ilyen elcseszett legyen az élete.2015. márc. 14. 23:22
11/11 anonim válasza:
Hát én a helyedben üzengetnék vissza szépeket a mostoha apának. Esetleg kitörném pár fogát ,hogy tudja ,hogy hol a helye. Amit csinál ,ezt hívják úgy ,hogy felsőbbrendűség érzet. Az ilyeneket kell néha megalázni közönség előtt ,és többet nem lesz nagy az egójuk. Ilyenekkel így kell bánni. Az a baj ,hogy a mai napig nem értem ,hogy az ilyen férgek ,hogy mernek vállalni gyereket. Előre megmondom neked ,hogy valószínű azért is te leszel a hibás , hogy az öcséd "meleg lett".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!