Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ex a szomszédban!? Hogy...

Ex a szomszédban!? Hogy kezeljem ezt a dolgot?

Figyelt kérdés
Lassan 1 éve lakom együtt barátnőmmel egy albérletben. Az exe pár házzal arrébb lakik tőlünk. Én tudtam elejétől kezdve, hogy itt lakik. De most jött ki rajtam, hogy iszonyatosan zavar. És nem tudom legyőzni a féltékenységemet. A barátnőm nem akar elköltözni. Azt mondja, hogy miért 1 év után jövök rá, hogy zavar, amikor ő még az elején megkérdezte, hogy biztos ide akarok e költözni, nem e lesz probléma? Eddig nem is volt, de mostanában többet látom, direkt a ház előtt bicajozik a gyerekeivel. Nem tudom mi ütött belém, de a barátnőm nem ért meg. Jó, igaz, hogy ő még az összeköltözés előtt mondta, hogy szerinte nem jó ötlet ide költözni, de én ragaszkodtam hozzá, mert a szülei is itt laknak a szomszédba és nagyon szeretem őket. Hogyan győzzem meg, hogy költözzünk el?
2012. ápr. 24. 11:34
 1/8 anonim válasza:
ha az exének van élettársa-párja,akkor ezzel nyugtasd inkább magad
2012. ápr. 24. 11:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne akard meggyőzni hogy költözzetek el, igaza van, ő megkérdezte az elején. Inkább adj egy kis időt magadnak hogy megnyugodj, hidd el, ő nem véletlenül az EX, te meg nem véletlenül élsz együtt vele.
2012. ápr. 24. 11:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hiszen már családos ember! Ráadásul nem hiába nincsenek már együtt. Ne görcsölj ezen, felesleges. Kérőbb akár haveri kapcsolat is lehet belőle. Emiatt én sem költöznék, az biztos.
2012. ápr. 24. 11:56
 4/8 A kérdező kommentje:
A férfi nős. Amikor a barátnőm vele volt, akkor is nős volt. Csak azt hazudta a barátnőmnek, hogy már válásban vannak, és hogy a feleségének is van már valakije. 3 hónapig voltak együtt, aztán barátnőm rájött, hogy a férfi egyáltalán nincs válófélben a feleségével, és szakított vele. A feleség tudta, hogy ők találkozgatnak, de nem érdekelte ezek szerint. Így könnyű volt elhitetni a barátnőmmel, hogy már válnak és ezért van ez a nemtörődömség a feleség részéről.
2012. ápr. 24. 12:03
 5/8 anonim válasza:
100%
Nàlam ugyanez a helyzet. 4 ève jàrok a baràtommal az exem pedig szemben a szomszèd hàzban lakik.Eleinte nagyon nehèz volt,mivel valódi ellensèg a pasim szemében, viszont mindig azzal nyugtatom hogy ha ôtet szeretném akkor vele lennèk ès így a probléma màr nem olyan nagy, de azért zavaró a helyzet. A baràtom nemsokàra ideköltözik de minél jobban èreztetem vele h az a szemèly szàmomra szomszèdon kìvül senki,de azèrt mindenkinek jobb lenne ha jóba lennének.
2012. ápr. 24. 12:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Neked saját magaddal van problémád, ez egyértelmű. Tedd helyre az önbizalmad!

Ki lenne az az idióta, aki ezek után újra akarná kezdeni a pasival? Furcsa, hogy ilyet feltételezel a barátnődről? Mit gondolsz róla, miért tenné?

2012. ápr. 24. 12:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Az en exem aki meg a kezemet is megkerte par honapja koltozott a mellettunk levo lepcsohazba.Talalkoztam vele a haz elott, beszelgettunk kicsit.Aztan mikor felertem a lakasba ezt elmondtam a ferjemnek.O csak annyit kerdezett, hogy nyomult?En meg mondtam, hogy nem.Es ennyi, nincs feltekenykedes pedig sokat dolgozik, alig van itthon megse feltetelez rolam rosszat.Ez a bizalom.
2012. ápr. 24. 12:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Nálunk meg a szomszédom a nagymamája az exemnek, s itt játsza a menőfiút s lesi szemből az ablakunk a szomszédban a hasonlóan alpári stilusu haverjaival míg én a kertben vagyok s gumimedencézik a kislányom. Már nagyon régen volt, elmúlt azaz inkább kinőttem őt, én felnőttem s családom lett ő meg...maradt egy hülye gyerek. Idegesít de legalább jó ellenpéldának a mostani párom mellé. Ha meglátom nem vágyakozom, hanem azt érzem hű de jó, hogy a mostani ilyen kedves, jó ember s véletlenül se olyan mint ő.

Szóval te se kombinálj, ha biciglizik a gyerekeivel hát tegye, te már nyertél, nem kell marcangolva védened a jussod. Még jobban meg is becsül a lány, ha látja te jobb vagy ennél.

2012. ápr. 24. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!