Szigorú a családom vagy Te minek hívnád ezt? Hogy kezeljem?
Figyelt kérdés
Bármit helytelent csinálok, még ha abszolút véletlen is, úgy csinálnak mintha valami kitudja milyen súlyos dolgot követtem volna el.
Például ma átmentem egy piros lámpánál az autóval. Tesóm volt mellettem aki rögtön elújságolta, hogy megbízhatatlanul vezetek, felelőtlen vagyok, majdnem baleset volt stb... ordítoztak, üvöltöttek velem, mintha minimum halálra gázoltam volna valakit.
Vagy például a minap nem vettem fel a telót (mert nem hallottam) és mintha fel égett volna a ház, mit képzelek magamról, hogy nem veszem fel a telefont...
2012. márc. 28. 17:07
1/4 anonim válasza:
A piros lámpás tényleg idiótaság volt. Színvak vagy?
2/4 anonim válasza:
Ha én mentem volna át a piros lámpán az én családom is üvöltött volna velem, megjegyzem teljesen jogosan. Ne ülj autóba, ha nem tudsz vezetni! Persze, hogy kiakadtak, amikor felelőtlenül játszol más emberek életével!
3/4 anonim válasza:
Mondjuk a piros lámpát megértem, mert senkinek sem hiányzik a mai világban egy 100 ezres büntetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!