21 év korkülönbség van köztem és a tesóm között. Hogy kezeljem?
Nem kell túlbonyolítani a dolgokat. Csak annyira foglalkozz vele amennyire jól esik neked. Kezdetben még csak a kíváncsiság van a kisbabák felé , aztán alakul ki a kötődés és szeretet. Ne erőltesd!
Köztem és a hugom közt kilenc év volt. Kezdetben olyan izgi volt hogy ott van egy kisbaba nálunk. Aztán egyre büszkébben figyeltük ahogy fejlődik. Később szépen összenőttünk. Azért kicsit olyan voltam neki mint egy második anyuka, annak ellenére hogy nem voltam én sem egy gyrekcentrikus lány. Tehát csak játszottunk együtt, de pelenkázás és fürdetés nem volt dolgom.
Köztem és a hugom közt is 8,5 év van. Most, hogy már "felnőtt" így már kijövünk egymással, de régen, öltük egymást.
Még alsó tagozatos kisgyerek voltam, mikor elhozta a gólya. Körülötte forgott a világ és ezt nehezen éltem meg, mert addig én voltam mindenki szeme-fénye. Mikor erre rájött, kb. 3 évesen, akkor ő kihasználta, hogy "ő a kisebb" és neki mindent szabad. Szóval viharos volt a kapcsolatunk...
Aztán elváltak a szüleink. Én apával, ő anyával maradt.
Ezt nem volt könnyű feldolgozni. Egyre inkább eltávolodtunk egymástól.
Már felső tagozatos volt, mikor észrevettem, hoyg rossz társaságba keveredett. Ekkor próbáltam vele kicsit többször együtt lenni, közös programokat csinálni. Aztán elértem azt, hogy inkább tölt velem egy hétvégét mint a "barátaival".
Mostmár nagyon jó a kapcsolatunk és remélem, hogy ez még csak jobb lesz..
Egyik barátom ugyanebben a cipőben járt, huszonév korkülönbséggel született a féltesója. Eleinte irtó fura volt neki, aztán már nevetve mesélte, hogy ha sétálni viszi, azt hiszik, ő az apja. Olyasmi viszonyban van vele (most ovis a kislány), mint egy vidám nagybácsi/keresztapa, és roppantul szeretik egymást.
Majd kialakul. Ne parázd túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!