Hogyan tudnám ezt feldolgozni? Vagy mit csináljak?
Dehogy nem lehet feldolgozni, ha így lenne, mindenki utánahalna a szeretteinek.
Hosszú időbe telhet, és lehet, hogy pszichológus segítségére lesz szükséged. Sok függ attól, hogyan tudtok elválni egymástól. Itt olvashatsz bővebben:
A barátok, a hétköznapi teendők, hobbik segítenek elterelni a figyelmedet. Együttérzésem neked, hidd el, túl fogsz jutni a veszteségen.
Csak megjegyzeskent irom azoknak akik azt irjak h nem lehet feldolgozni szeretteink halalat, hogy en feldolgoztam. Fel lehet dolgozni.
Ha valakit nagyon szeretunk el tudjuk engedni...
Menj be hozzá, hidd el, ha nem tennéd, később nagyon bánnád. Nem kell arról beszélni bent, hogy mi fog történni nem sokára, hanem csak élvezni a pillanatot, az együtt töltött perceket.
Az idő pedig majd szép lassan begyógyítja a sebeket, ha nem is teljesen. Kitartást.
Muszáj feldolgozni, és lehet is. Ha így van, tényleg kérj segítséget pszichológustól.
Aki szeret téged, az nem akarná azt látni, hogy egész hátralévő életedet a veszteséget siratva, a gyász és az önsajnálat kalitkájában vergődve éled le. Az ő, irántad érzett szeretetüket árulnád el, ha meg sem próbálnál felállni és tovább élni az életed.
Ők tudnak segíteni a hozzátartozóknak is, bátran fordulj hozzájuk. Sok erőt a továbbiakhoz!
Nagyon sajnálom ami veled történt!
Ha beszélgetni szeretnél valamikor, bármiről írhatsz nekem, tudom milyen elveszíteni azt akit nagyon szeretünk.
Sok erőt és kitartást kívánok neked, hogy feldolgozd a feldolgozhatatlant. Mindenképp keress fel 1 pszichiátert!
Ha úgy állsz hozzá, hogy nem tudod feldolgozni akkor ne is kérj segítséget.
Minden fejben dől el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!