Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan tudnám ezt feldolgozni?...

Hogyan tudnám ezt feldolgozni? Vagy mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nővérem 26 éves és nagyon beteg. Nincs remény. Max 1 hónapja lehet. :( Nem sűrűn tudom látogatni, most hétvégén megyek hozzá. Lehet, ez lesz az utolsó. Nem tudom felfogni hogy ez történhet. Aki vigyázott rám kicsiként, aki mindig ott volt, bári bajom volt.. szerelmi bánat, vagy csak elestem és "bibis lettem" Ő mindig vígasztalt.. vigyázott. és most talán utoljára látom. Nem fogom fel. rémálmaim vannak. Mit csináljak? :( Lehet nem is akarok bemenni hozzá, nem akarom így látni.
2015. júl. 2. 11:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
45%

Dehogy nem lehet feldolgozni, ha így lenne, mindenki utánahalna a szeretteinek.

Hosszú időbe telhet, és lehet, hogy pszichológus segítségére lesz szükséged. Sok függ attól, hogyan tudtok elválni egymástól. Itt olvashatsz bővebben:

[link]

A barátok, a hétköznapi teendők, hobbik segítenek elterelni a figyelmedet. Együttérzésem neked, hidd el, túl fogsz jutni a veszteségen.

2015. júl. 2. 12:01
 12/20 anonim ***** válasza:
75%

Csak megjegyzeskent irom azoknak akik azt irjak h nem lehet feldolgozni szeretteink halalat, hogy en feldolgoztam. Fel lehet dolgozni.

Ha valakit nagyon szeretunk el tudjuk engedni...

2015. júl. 2. 12:18
 13/20 anonim ***** válasza:
83%

Menj be hozzá, hidd el, ha nem tennéd, később nagyon bánnád. Nem kell arról beszélni bent, hogy mi fog történni nem sokára, hanem csak élvezni a pillanatot, az együtt töltött perceket.

Az idő pedig majd szép lassan begyógyítja a sebeket, ha nem is teljesen. Kitartást.

2015. júl. 2. 12:18
 14/20 A kérdező kommentje:
Anyukámat elvesztettem 6 éve. Most Őt, az egyetlen személyt, aki szeretett. ezt nem lehet feldolgozni... :(
2015. júl. 2. 12:33
 15/20 anonim ***** válasza:

Muszáj feldolgozni, és lehet is. Ha így van, tényleg kérj segítséget pszichológustól.

Aki szeret téged, az nem akarná azt látni, hogy egész hátralévő életedet a veszteséget siratva, a gyász és az önsajnálat kalitkájában vergődve éled le. Az ő, irántad érzett szeretetüket árulnád el, ha meg sem próbálnál felállni és tovább élni az életed.

[link]

Ők tudnak segíteni a hozzátartozóknak is, bátran fordulj hozzájuk. Sok erőt a továbbiakhoz!

2015. júl. 2. 12:59
 16/20 A kérdező kommentje:
Azért emeltem ki a kérdést mert sajnos eljött amitől féltem. Tegnap voltam bent nála. tök jól volt, játszottunk, hülyültünk. Ma jött a hívás... ennyi volt.. :'(
2015. júl. 12. 15:14
 17/20 Manócska1 ***** válasza:
szia! nagyon sajnálom a nővéredet! a szüleid hogy viselik? szerintem is menj el hozzá,hisz lehet hogy tényleg utoljára láthatod,sajnos.ha gondolod,írj nekem beszélgessünk. pszichiáter vagy pszichológus is tud segíteni ilyenkor. kitartást és sok lelkierőt kívánok! és gondolj arra,hogy neki már jó lesz ott ahová megy.
2015. júl. 12. 16:33
 18/20 Manócska1 ***** válasza:
jaj,most olvasom az előttem való hozzászólásokat és hogy eljött az idő,elment! őszinte részvétem! az élet megy tovább,bármily nehéz is most neked! keress pszichiátert,remélem tud segíteni feldolgozni a nővéred halálát! ha gondolod,,írj nekem. szívesen beszélgetek veled! kitartás! szia
2015. júl. 12. 16:37
 19/20 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom ami veled történt!

Ha beszélgetni szeretnél valamikor, bármiről írhatsz nekem, tudom milyen elveszíteni azt akit nagyon szeretünk.

Sok erőt és kitartást kívánok neked, hogy feldolgozd a feldolgozhatatlant. Mindenképp keress fel 1 pszichiátert!

2015. júl. 13. 02:32
 20/20 anonim ***** válasza:
0%

Ha úgy állsz hozzá, hogy nem tudod feldolgozni akkor ne is kérj segítséget.

Minden fejben dől el.

2015. júl. 13. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!