Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hugom folyton meglop! Mit tegyek?

Hugom folyton meglop! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Állandóan lopja a ruháimat.. Nadrágok,felsők,bugyik,melltartók,csatok,hajgumik,napszemüvegek,push up,hajpánt,dzseki,egyberuha,karkötő,fülbevaló,parfum,rúzs,szempillaspirál,alapozó,kontúr.

A pénzemet is elveszi.. 19 éves lány vagyok,és egyszer az egész FIZETÉSEMET ellopta.. Ja,meg egyszer az arany karórámat is ellopta. Meg télen a mínuszokba szoknyába kellett mennem dolgozi,meg volt,hogy rövid felsőbe. A pénzemet már dugtam könyvek közé,íróasztal alá tapasztva (persze borítékba) párna alá,könyvbe,e felforgassa az egész szobámat,mikor nem vagyok otthon,és megtalálja.. Én is felforgattam már a szobáját,de sehol nem találom a ruháimat. Szüleimnek már szóltam,de őket nem érdekli,azt mondják,beszéljem meg ezt a húgommal. De nem ért semmit! Mit tehetnék? 19/L

2015. jún. 26. 11:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem jól tetted. Csak ne törj meg és add vissza a dolgait, amíg minden utolsó dolgot, illetve ft-ot vissza nem ad neked.
2015. jún. 27. 14:25
 12/13 Adammaister ***** válasza:
Te jò isten hány éves a húgod? :D
2015. júl. 1. 00:50
 13/13 A kérdező kommentje:
15
2015. júl. 2. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!