Miért van ez így?
Ha valami vita van köztem és az öcsém között és a szüleim közbelépnek, akkor mindig ő kerül ki győztesen, mert ha az én érveimet mondom akkor folyton leszólnak, lehülyéznek aztán elküldenek a francba. Az öcsém meg folyton túloz és hazudik, de neki mindig hisznek, engem meg meg sem hallgatnak. A bátyám 16 éves, mindenhova elengedik (nekem még egy mozizást is nehéz kikönyörögni) mindig részegen jön haza és mindenből többet és jobbat kap mint én. Sokat teszek annak érdekében hogy legalább a köztünk lévő kapcsolat javuljon, de mindkettő önző és hálátlan. A szüleimet abszolút nem érdekli hogy velem mi van, ha valamiről szeretnék velük beszélni (pl egy film) akkor meg azt mondják hogy ők ehhez úgysem értenek, hagyjam őket békén.
Fogalmam sincs hogy mit tegyek, tudtok segíteni? 15F
"ha picit utánaolvasol a középső testvér szindrómának, jobban meg fogod érteni."
Na meg a harmadik gyerekének. :-))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!