Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Egykék, nektek hiányzik egy...

Egykék, nektek hiányzik egy testvér?

Figyelt kérdés

2015. jún. 15. 20:55
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
81%
Talàn most,ahogy telik az idő s az én szüleim sem lesznek fiatalabbak ugye ,jut eszembe ,hogy milyen egyedül leszek majd ,ha nem lesznek ...Van màr sajàt csalàdom ,de mégis ...most valahogy így érzem ,gondolom .
2015. jún. 16. 22:11
 22/28 anonim ***** válasza:
83%

Gyermekkoromban nem hiányzott, felnőttként néha igen.

56F

2015. jún. 17. 09:40
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig szerettem volna, ha lett volna egy bátyám, de ha kettő az még jobb lett volna. Kisebb tesót én sem szerettem volna, de így felnőttként örülnék ha lenne tesóm.
2015. jún. 17. 19:21
 24/28 anonim válasza:
100%
Nekem hiányzott, egészen 12 éves koromig, akkor lett. Azért jobb lett volna hamarabb, de így is jobb, mint a végleges egykeség. Én nagyobb családot szeretnék, van egy lányunk és egy fiunk, és már várjuk a harmadikat, szeretnénk negyediket is.
2015. jún. 17. 22:32
 25/28 anonim válasza:
36%
Nem én imádom egyke lenni:))
2015. jún. 20. 08:04
 26/28 anonim válasza:
100%

En harmadik gyerek vagyok, de a tesoim sokkal nagyobbak. Kiskoromban nagyon hianyzott egy jatszotars, de felnottkent mar "osszeertunk" es nagyon szeretem oket es sokkal kevesebb lennek nelkuluk. Szinte minden hetvegen talalkozunk.

En mindenkepp szeretnek tobb gyereket, kis korkukonbseggel, hogy tudjanak egymassal jatszani, mialatt persze a szuloket is nyugton hagyjak :)

2015. jún. 20. 23:11
 27/28 anonim ***** válasza:

Én is mindig azt szerettem volna, ha van egy bátyám, látom ezzel nem vagyok egyedül.:D Vagy megelégedtem volna egy öcsikével is, de lánytesót sosem szerettem volna, mindig úgy voltam vele, hogy inkább vagyok egyke.

Végül is, még most is bánt egy kicsit, hogy egyke vagyok, de beletörődtem már. Nálam szerintem közrejátszhatott az is, hogy a szüleim elég sokat mondogatták, hogy ők mindig is 3 gyereket szerettek volna...

2015. jún. 24. 14:58
 28/28 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan van két nővérem is, de a legidősebb 7 évvel,a második 5 évvel idősebb nálam. Nem tudtunk gyerekként együtt játszani, és felnőttként se kerültünk túl közel egymáshoz. Konkrétan a legidősebb nővéremmel egyáltalán nem tartjuk a kapcsolatot. A másik tesómmal néha felhívjuk egymást (de az sem az az igazi szirupos, vállvetve mindenben támogatós kapcsolat)

Viszont van egy barátnőm, akivel gyerekkorunk óta ismerjük egymást, együtt játszottunk és felnőttként mindenben számíthatunk egymásra. Ő inkább testvérem,mint a vérszerintiek.

2015. jún. 27. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!