Rettentően hiányzik a bátyám, konkrétan másra sem tudok gondolni csak arra, hogy jól van-e, mit csináljak hogy ne miatta aggodalmaskodjak és ne legyen ilyen nyomott hangulat otthon?
Ez azt jelenti, hogy szereted, az jó, nem?
Mindenkinek megvan a saját élete. Én ezt tudom mondani. Tűzz ki egy célt és menj utána.
Tudom mit érzel, nekem is elment a bátyám külföldre. Én 16 éves voltam, ő 19, nagyon jóban voltunk. Évente kétszer jár haza, meg néha mi is meglátogatjuk (4. éve van kint).
Egy idővel hozzászoksz ahhoz, hogy ritkán látod, persze így is hiányzik. Tartsátok a kapcsolatot telefonon, skype-on, így kicsit könnyebb. Év közben megint lefoglaljátok magatokat, gondolom így nyáron nehezebb, mert előtörnek a régi nyári emlékek is.
Gondolj arra, hogy ugyanúgy a bátyád ott külföldön is, ugyanúgy számíthatsz rá, és milyen jó, hogy ennyire szereted. Örökre összeköt titeket a testvéri kapocs, és a jövőben még biztos rengeteget fogtok találkozni.
Barátnőm testvére 2 utcával arrébb lakik, de csak karácsonykor találkoznak, akkor se beszélnek egymással, mert annyira megromlott a viszonyuk. Ez a helyzet sokkal szomorúbb - te gondolj arra, hogy van egy testvéred, akivel nagyon jó a kapcsolatod, nagyon szereted, és sokat beszélhettek akár telefonon, akár interneten. Nem vesztetted el a bátyádat attól, hogy elköltözött. Mivel egyetemre ment, lehet hogy átmeneti állapot és pár év múlva ismét közel laktok majd egymáshoz. Ő ezt az utat választotta, örülj a boldogságának / szerencséjének, hogy külföldön tanulhat.
Sajnos az életben nem lehet úgy rendezni a dolgokat, hogy minden tökéletes legyen, mindig áldozatokat kell hozni. Ő küldöldön szeretne dolgozni, ez azzal jár, hogy távol van a családjától. Ezt sajnos el kell fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!