Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Soha nem fogja megengedni,...

Soha nem fogja megengedni, hogy szorosabb kotelek alakuljon ki koztuk? Mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Roviden,24 eves vagyok, es van egy ket eves kislanyom. Egy hazas ember szeretoje voltam, igy is fogant meg a gyermekem. Sokaig titkoltuk, de mikor terhes lettem, elmondta otthon. A volt feleseg kiakadt, egy par nap alatt ki is koltozott a csaladi hazbol, a gyerekekkel egyutt(akik most 7 es 10 evesek) , majd fel is bontottak a hazassagot. En hol egyutt vagyok a ferfivel, hol nem, altalaban valtozo. Jo ember amugy, szereti mindegyik gyereket. Viszont a volt nej mar mas teszta.Ellenem hangolja a gyerekeket, sot ok is azt mondtak, hogy nem tekintik testveruknek az en kicsimet, szoval ot is tamadjak.Nagyon rosszul esik, mert igen tortent ami tortent, engem meg oke, de a feltestveruket ne buntessek mar igy. Probaltam mar kapcsolatba lepni az anyukaval, de a volt ferjevel sem beszel mar feleve...

Ugy erzem megkene oldani ezt az ugyet, mert ha igy folytatjuk kesobb rosszabb lesz. Lehet vmi tenni szerintetek?

2015. jún. 8. 15:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
egyébként még annyit, hogy ne hogy már te érezd magad sértettnek... tönkretettél egy családot. teljesen. lehet mondani, hogy a pasi hibája is stb... de senki sem kényszerített, hogy egy házas emberrel szexelj, arra meg végképp nem, hogy ne védekezz (elég alaposan) és gyereket is szülj. ezután még te város el, hogy szeresse a gyerekedet az a három ember (anyuka és a két gyermeke) akiknek szétszakítottad a családját, tönkretetted a gyerekkorát? Ha elég idősek lesznek, és meg tudják mi történt pontosan, örülhetsz, ha nem köpnek majd le, ha meglátnak. Ezzel az apjuk is így lesz. És igen, szar a gyerekednek. De te hoztad ilyen helyzetbe. Nem tudom az ilyen ember, mint te mire számít. A gyermeked is hidd el, meg fogja inni ennek a levét annak, hogy te felelőtlen voltál.
2015. jún. 8. 20:47
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Szóval elvárod hogy a volt feleséggel közös gyerekei szeressék az apjuk fattyú gyerekét? Te és az apjuk mondhatni tönkretettétek a családi életüket. Már bocsánat, de én nem tudnék szeretni egy "ilyen" féltestvért. Az teljesen más ha elválnak a szülők majd úgy születik egy másik gyerek.
2015. jún. 9. 20:23
 13/13 anonim ***** válasza:
Undorító sz@.rházi dolog amit csináltatok a kedves f@.szfej apucival együtt, de a gyerek tényleg ártatlan ebben a történetben. Amikor a 2 féltestvér idősebb korban lesz és ha valamilyen módon megismerik majd a féltestvérüket és el tudnak vonatkoztatni, hogy ki az anyjuk és csak azt nézik, hogy milyen ember a féltestvérük és elég érettek ehhez akkor esetleg, de sajnos ez nem túl valószínű.
2015. szept. 10. 02:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!