Soha nem fogja megengedni, hogy szorosabb kotelek alakuljon ki koztuk? Mit csinaljak?
Roviden,24 eves vagyok, es van egy ket eves kislanyom. Egy hazas ember szeretoje voltam, igy is fogant meg a gyermekem. Sokaig titkoltuk, de mikor terhes lettem, elmondta otthon. A volt feleseg kiakadt, egy par nap alatt ki is koltozott a csaladi hazbol, a gyerekekkel egyutt(akik most 7 es 10 evesek) , majd fel is bontottak a hazassagot. En hol egyutt vagyok a ferfivel, hol nem, altalaban valtozo. Jo ember amugy, szereti mindegyik gyereket. Viszont a volt nej mar mas teszta.Ellenem hangolja a gyerekeket, sot ok is azt mondtak, hogy nem tekintik testveruknek az en kicsimet, szoval ot is tamadjak.Nagyon rosszul esik, mert igen tortent ami tortent, engem meg oke, de a feltestveruket ne buntessek mar igy. Probaltam mar kapcsolatba lepni az anyukaval, de a volt ferjevel sem beszel mar feleve...
Ugy erzem megkene oldani ezt az ugyet, mert ha igy folytatjuk kesobb rosszabb lesz. Lehet vmi tenni szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!