Soha nem fogja megengedni, hogy szorosabb kotelek alakuljon ki koztuk? Mit csinaljak?
Roviden,24 eves vagyok, es van egy ket eves kislanyom. Egy hazas ember szeretoje voltam, igy is fogant meg a gyermekem. Sokaig titkoltuk, de mikor terhes lettem, elmondta otthon. A volt feleseg kiakadt, egy par nap alatt ki is koltozott a csaladi hazbol, a gyerekekkel egyutt(akik most 7 es 10 evesek) , majd fel is bontottak a hazassagot. En hol egyutt vagyok a ferfivel, hol nem, altalaban valtozo. Jo ember amugy, szereti mindegyik gyereket. Viszont a volt nej mar mas teszta.Ellenem hangolja a gyerekeket, sot ok is azt mondtak, hogy nem tekintik testveruknek az en kicsimet, szoval ot is tamadjak.Nagyon rosszul esik, mert igen tortent ami tortent, engem meg oke, de a feltestveruket ne buntessek mar igy. Probaltam mar kapcsolatba lepni az anyukaval, de a volt ferjevel sem beszel mar feleve...
Ugy erzem megkene oldani ezt az ugyet, mert ha igy folytatjuk kesobb rosszabb lesz. Lehet vmi tenni szerintetek?
Szerintem varni kene hogy a gyerekek (az exe) nagyobbak legeynek mig maguktol is tudnak donteni!
Egy kisgyereket konnyen el lehet bolonditani!
én szülnék másikat és akkor lesz a gyerekemnek testvére. mert csak ez számít, a gyermek.
a harag amúgy felemészti az embert, hosszútávon betegségek is várhatóak a volt nejnél.
Az én férjem a hàtam mögött félre dugott majd mikor lebukott sem mondott igazat de nem is érdekel..de azt mondta mamàhoz mennek és a gyerekeim a ri bizli gizi meg kölykével vitte jàtszohàzba..
na el is tiltottam a lànyokat..(hàzassàg alatt nem cipeli a nőjéhez..ha elvàlunk kénytelen leszek odaadni)
apuka a nőjét meg kölkét jàtszohàzba viszi meg balcsira a gyerekeit hanyagolja nem ad nekik pénzt ruhàra kiràndulàsra..ràadàsul a nyakamon él hazajàr van hogy csak este aludni..gunyosan nevet cukkol nem segit .. kitakaritok direkt összekoszolja mint egy kisgyerek hogy bosszantson..
a csajnak beadhatja a jofiut de az aki a feleségét évekig terrorba tartja tartotta meg nőt üt az egy p öcs..
a gyerekeket uszitani se kell hogy làssa apuka a kiràndulàsàra egy fillér nélkül küldte..meg kirak minket a lakàsbol..kifizetni nem tudom meg igy is van rajta bőven hitel..itthagyom àrverezze el a bank..gyerekeinek nem lesz mit örökölni..
egy liter tejet annyit nem hoz..elszedi a pénzem egyedül làtom el igy aztàn lehet sporolni mondjuk egy albérlet kaukciojàra ha futja.. sportoltatni mindent én finanszirozom ő csak lebeszéli őket a sportrol..
ha a nője akar szüljön magànak gyereket az enyéimről lekophat.. küzdök értük mint egy anyatigris.. az ilyen kis gerinctelen meg visszakapja az élettől..
Ez a véleményem rolad is..lehet beadta otthon a nem dug velem a feleségem..de nem tudhatod mi volt otthon milyen volt x hàzasév utàn..mit segitett a pàrjànak hogy könnyebb legyen a gyerekek mellett neki..
Sok sikert..remélem majd téged is elhagy gyerekekkel..
jah igen megkeseredettség beszél belőlem..majd ha padlon leszel pàrszor egy ilyen férfi mellett mint én megtudod..hibàztam én is de én mindig belâttam de ő csak engem okolt..még most is..
Sok boldogsàgot
Szerintem ha a volt férjével sem beszél, akkor semmi esély rá, hogy veled fog.
Nem várhatod el, hogy szeressék a gyerekedet. Ők nem érzik családtagnak.
Majd ha mindegyik gyerek nagyobb lesz, akkor majd ők eldöntik, hogy akarják-e tartani egymással a kapcsolatot. Te ne erőltesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!