Köteles vagyok megengedni az apának, hogy külföldre vigye a gyermeket?
Külföldre CSAK a te engedélyeddel viheti az apa a gyereket, egyéként nem. Ha megpróbálja, az ygerekrablásnak számít és komoly következményei lesznek számára!!!!
De ha ennyire nem tartotta a kapcsolatot eddig a gyerekkel, akkor még országon belül sem viheti el magához, mert a gyerek nem ismeri. Ilyen esetben kérheted, hogy gyámhatósági felügyelet mellett láthassa a gyereket.
Menj be a gyámhatóságra és ott kérj segítséget.
ha biróságra bead papírt,azzal lehet időt nyerni,mert ott lassú minden,meg ha nem is latogatja a kicsit akkor hogy viselkedne vele szemben a gyermek?
én biztos nem adnam oda.mert ha nem hozza haza akkor mivan?
de van gyermekelhelyezés hivatalosan?
Ebben az esetben azt mondanám, hogy döntsön a bíróság, legyen róla hivatalos papír, hogy mettől meddig viheti a gyereket külföldre. Az is eltart egy darabig, főleg ha te sem könnyíted meg a dolgát. Ha több tárgyalás is lesz, meg apuka nem tud eljönni, halasztanak, nyári szünet, én arra tippelek, hogy akár több mint egy évig is elhúzódhat.
És akkor még az sem biztos, hogy úgy döntenek, hogy viheti...
egy 3évest még nem engednék külföldre, akkor sem ha az apa normális és megbízható.
ha ennyire himi-humi, akkor meg pláne nem.
mondd meg neki, h nyugodtan menjen a gyámügyre, de ne számítson sok jóra, pláne ha ennyire rendszertelenül látogatja a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!