Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a gyámügy kiemel a családbó...

Ha a gyámügy kiemel a családból egy gyermeket hova kerül?

Figyelt kérdés
Mik a fokozatok, ahova kerülhet? Család, barát, intézet? barátokhoz kerülhet, ha a szülök elvállalják nevelőszülői képzetség nélkül?
2013. okt. 10. 20:15
 1/7 anonim válasza:
én nem értek hozzá de szerintem első sorban nagyszülők rokonok stb. hogyha nincs élő rokona akkor nevelőszülő és szerintem csak végső sorban megy intézetbe be jobb utánanézni jobban mert ez nem biztos
2013. okt. 10. 21:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Tudtommal rokon az átveheti a gyámságot ha megfelel a kitételeknek. Ha nincs ilyen csak akkor kerül intézetbe.
2013. okt. 10. 21:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Intézet, sos gyermekfalú estleg ha mázlista nevelő szülök de hogy a barátjáéhoz nem kerül aki fél éven belül felcsinálná az tuti.
2013. okt. 11. 01:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Rokon, ha nincs, intézet. Az intézetből mehet nevelőkhöz, ha szerencséje van. Szerintem barátokhoz nem kerülhet.
2013. okt. 11. 13:29
 5/7 A kérdező kommentje:
A rokonok nem felelnek meg, a településen ahol élünk nincs intézet, csak sos falu ami 150%os telitett. És Barátjának családjába(nem a párja) szívesen fogadnák, mert szeretik a lányt, csak nincs nevelőszülői képzettségük.
2013. okt. 11. 15:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Mennyi idős?
2013. okt. 11. 16:01
 7/7 A kérdező kommentje:
14 éves / lány
2013. okt. 12. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!