Triss XD kérdése:
Mit tegyek? (többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy unokatesóm én 13/l ő 17/l jól kijövünk, de mostanába hazaszökik az iskolából és már láttam hogy elvágdosta a kezét nem kérdezhetem meg tőle hogy miért csinálja mert én csak a hugától tudom(aki az osztálytársam) így ő aszt hisz én nem is tudok erről.A szüleivel sem beszél mert haragszik rájuk(elváltak de egy házban élnek hogy ne kelljen a gyerekeknek választani a szülők között) Nagyon aggódom érte hogy mi lesz vele.Mit tehetnék hogy elmondja nekem?Vagy, ha valakinek van ötlete hogy miért csinálja ezt az is jó?a válaszokat előre is köszönöm.2015. máj. 23. 19:21
1/2 anonim válasza:
Valószínűleg erről van szó. Van valaki felnőtt, akiben bízik és hallgat rá? Mindenképp beszélnie kellene valakivel, az önmagában egy kis könnyebbséget jelent. Ha nincs rokon (írtad, hogy a szüleire haragszik), esetleg osztályfőnökkel, iskolapszichológussal, gyerekorvossal. Rá kellene beszélned, hogy forduljon közülük valakihez a problémával.
Ha nem sikerül, lehet, hogy neked kell beszélned valamelyik szülővel. Ez komoly gond, feltétlenül kezelni kell.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ
2015. máj. 28. 07:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!