Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mi lehet az oka, hogy ennyire...

Mi lehet az oka, hogy ennyire kulonbozunk a noveremmel?

Figyelt kérdés
O mindenben jobb. Szep a haja, a bore, a kormei erosek. Tudom ez genetika, de borgyogyasz es fodrasz is elmondta, hogy ez van, szaraz a hajam, ragyas az arcom. Kenegetem, apolgatom, undorito. Neki a haja majdnem a fenekeig er, dug, fenyes, pattanast eddig 2x lattam rajta elegemben. Aztan a tanulas. Egyszeruen annyi fele tud figyelni. Megy a tv, oleben a konyv amibol tanul, kozben eszik valamit, ami csopog, szoval arra is figyelnie kell, de a tv musort is elvezi, neha felnevet rajta(mindezt olvasas kozben), a hazija is kifogastalan lesz, es a kaja se csopog ki. Mindent megjegyez azonnal, mindent! Egyszer elolvassa es pont. Megvan tanulva. En is szeretnek jo tanulo lenni, muvelt lenni, de hiaba, nem jegyzem a tananyagot masnapra. A sortokban kituno. Fut, biciklizik, uszik, csapatban evez. En is futok, birom, nem olyan jol mint o de birom, viszont eredmenyeket sose ertem el vele. Neki anya csinalt gy vitrint az ermelinek, serlegeinek, mindenki megcsodalja. Abb mar bele se kezdek, hogy fozi is van kreativitasa..
2015. máj. 23. 11:25
 1/8 anonim ***** válasza:

külsőre lehet mázlija van és tényleg csak genetika, de azért biztos tesz is érte

a másik, lehet ő mindenben annyival jobbnak tűnik, de ne felejtsd el, hogy ő idősebb nálad, normális ha több mindent tud, nagyobb a tapasztalata

ne vele hasonlítsd össze magad

és biztos van, amiben ő se jó

2015. máj. 23. 11:46
 2/8 A kérdező kommentje:
Dús.
2015. máj. 23. 11:47
 3/8 A kérdező kommentje:
1 evvel idosebb csak.
2015. máj. 23. 11:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Ő már lehet túl van a pattanásos korszakon,csak rajta kevésbé mutatkozott ez meg.Idővel nálad is változnak majd ezek a dolgok,életkor teszi :)
2015. máj. 23. 11:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Neki nem volt pattanasos korszaka, irtam, nekem meg borbetegsegem van, amivel borgyogyaszhoz jarok, es azt mkdta eggyutt kell elnem vele.
2015. máj. 23. 11:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Neked sok az androgén hormonod.Tipikus a szöveg is így hat a lelki állapotodra,rontja az életminőséged.A hormon nagy úr mondta a biosz tanárom anno és lám..tényleg.Hogy mit tehetsz?Írj privátba és leírom ha érdekel.
2015. máj. 23. 13:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez genetika, ki mit örököl...

Pl. nekem tökéletes fogsorom van alul felül húgomnak pedig csámpás fogai vannak viszont neki tökéletes irigylésre méltó alakja van miközben nap mint nap tömi magába a mindenféle cukrokat én meg könnyen zsírosodok ha nem figyelek oda.

Nehezen barátkozok, nehezen oldódok fel ismeretlen társaságba, enyhe szociális fóbiám van, húgom ennek a tökéletes ellentéte.

2015. máj. 24. 08:01
 8/8 anonim ***** válasza:
90%

Ez ismerős sajnos :(

Húgom mellmérete irigylésre méltó,nekem meg alig van szinte..

20/F

2015. máj. 24. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!