Mit kezdjek a noveremmel? Teljesen ki van keszulve idegileg a sikertelen fogyokuraja miatt es a pajzsmirigye miatt!
nem tudsz mit csinálni, ezt meg kell emésztenie.
nekem is pont a pajzsmirigyemmel van baj, és én is nagyon kikészültem miatta.
jobban lesz majd, csak meg kell emésztenie a hallottakat.
egyébként van egy csomó természetes módszer, meditáció, stb. azokkal is próbálkozhat, persze a pm. dokival együtt kell működnie.
nemhogy örülne, hogy kiderül mi a oka a kövérségének és kezelve lesz és így már lefogyhat.
mondhatni a célegyenesben törik össze.
érdekes..
Igen, meg kell emesztenie, de szerintem ot az zavarja, hogy most egy ideig nem tud majd dietazni, vagy nem tudom
Masodik, azt mondod hogy igy mar biztos hogy lefogy?
természetesen.
a hormonokat helyreállítják és bomba nő is lehet belőle.
ismerősnek is volt pajzsmirigy problámája, még szakálla is nőtt nő létére és kb gurulhatott volna.. és csini nő lett ő is.
A pajzsmirigy-alulműködéssel együtt jár a levertség, depresszió. Örüljetek, hogy kiderült a problémája. Ne úgy fogjátok fel, hogy élete végéig gyógyszert kell szednie, mert az nem gyógyszer, hanem a szervezet által termelt hormon pótlása tabletta formájában. Ha elkezdi szedni, napokon belül jobban fogja magát érezni. Erőfeszítés nélkül fog lefogyni, jobb lesz az erőnléte, élénkebb, vidámabb lesz. A diétáját meg nyugodtan csinálhatja tovább.
Nekem túlműködés miatt távolították el a pajzsmirigyem felét, azóta 3 éve szedek hormonpótlást, nincs vele semmi gond. Először 3 havonta, majd ha beállt a hormonszint, évente kell menni vérvételre és kontrollra.
Arra figyeljen, hogy a tablettát reggel éhgyomorra vegye be és ne maradjanak ki napok. Én be szoktam számozni alk.filccel a levélen tablettákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!