Egy átlag családban a testvéreknek miken kell megosztozni?
Olvasom itt, hallom máshol, hogy az egykék önzőbbek, mert nekik nem kell osztozkodni. A testvéreknek miken kell? Egy átlag családban az ételen, ruhán, tisztálkodási szereken gondolom nem. Ha elmennek állatkerbe szerintem mindegyiket beviszik, nem kell megosztozni a belépőn. Nyilván mindegyik megkapja a saját fagyiját. Akkor marad a játék? Az ismerőseimnél abból is van bőven, illetve azt az egyke is megtanulja a bölcsiben, oviban, hiszen ott biztos nincs 30 egyforma játék.
Én egyébként nem tapasztalom az életben, hogy az egykék lennének önzőbbek. Sem a gyerekeknél, sem a felnőtteknél.
(Egyébként ez a kérdés csak úgy felmerült bennem, épp nagyon ráérek. Nem egy sértődött egyke vagyok, akit "leönzőztek". Van tesóm és mi is több gyereket tervezünk, tehát teljesen elméleti a kérdés.)
Szerintem egy olyan gyerek, akinek van tesója ugyanannyira önző és magánakvaló kehet, mint egy egyke gyerek.
Nálunj a bátyámmal a pl. a számítógépen kellett megosztoznunk, bár ez nem volt nehéz, mert kiskorunkban 2 óra volt egy hétvégére, meg azon is, hogy ki ül az autóban középen... Asszem ennyi, a játékaink teljesen mások voltak...
Nagyon szeretem a bátyám, de semmilyen előnyöm nem származott belőle ilyen téren, talán egy picit alkalmazkodóbb lettem, de az már sose derül ki, hogy nélküle milyen lennék 😎!
Szóval, nem számít, hogy egyke vagy, vagy sem, lehetsz ugyanolyan jószivű, vagy irígy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!