Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Bátyám házasodni készül!...

Bátyám házasodni készül! Ellenérzéseim vannak a sógornőm iránt?

Figyelt kérdés
Egy cicababa. Szoli, mindenhova magassarku, 10 meterrol erzni a parfumjet. Sehogyse illik bele abba, amit a mi csaladunk kepvisel. A batyam evekkel ez elott koltozott Pestre tanulni. Anya teljesen befordult e miatt. 5 evig kethavonta jart haza, majd talalt munkat es teljesen megvaltozott. El kezdett meregdraga ruhakban jarni, szorakozhelyekre, utazgatott es allandoan dolgozott es kb alig jott haza hozzank, pedig allandoan mondtuk neki hogy anya kivan borulva a valtozastol es jobb lenne ha itt lenne vele. Na erre 2 eve megismerte ezt a not. Amikor elhozta bemutatni lattam anyan, hogy nincs oda tole, de en megprobaltam. De kiboritott ezekkel a kenyes dolgaival. Pl dierekt azert foztunk tobb kajat mert jonnek ok is, erre rank maradt a fele krumpli, mert ok nem esznek krumplit. Vagy ez hogy ilyen lassan nyammogva eszik. Meg egyszer itt felejtette egy folsojet, erre mondta hogy ha tetszik tartsam meg, o ugyse szereti annyira. Egy zara folso volt. Nalunk meg a megyeszekhelyen sincs ilyen bolt. Minek vesz 5000 ftert valamit, ha nem hordja? Erre hazasodnak. Anya romokban, nekik meg az a legnagyobb gondjuk, hogy mi legyen a kaja, vagy milyen szinu legyen a viragisz. Persze az eskuvo is Pesten lesz, igy utazhatuk fel mi.
2015. ápr. 8. 22:01
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
100%
Ja, ugy csinál a kérdező mintha legalábbis egyedi tervezésű designer ruhákat hordana a sóginő...meg akkor is, mi van?
2015. ápr. 11. 21:27
 52/60 anonim ***** válasza:
100%

"Normalis, jol keres, de nekunk ez sok. Senki nem kedveli a csaladban."

Nyilván jobb lenne nem, ha ingyenélő naplopó lenne, aki amellett, hogy eltartatná magát a bátyáddal, még rosszindulatú és bunkó is lenne. :D Ez gondolom már nem lenne annyira "sok" nektek, mert jobban hasonlítana rád meg anyádra.

Gyönyörű. Anyád beteges, nem normális, te meg egy önző buta hárpia vagy. Én a sógornő helyében már rég kijelentettem volna, hogy se az esküvőn, se máshol nem vagyok rátok kíváncsi.

" Persze az eskuvo is Pesten lesz, igy utazhatuk fel mi."

Nem kell felutazni. Szerintem csak szívességet tesztek a bátyádnak is, meg a sógornődnek is, ha nem mentek el.

Tudod a bátyádnak SAJÁT élete van. Érted? SAJÁT. És nem úgy kell táncolnia, ahogy ti fütyültök. Süt az irigység és a rosszindulatúság az irományodból. Vagy a bátyáddal rejszolni is szoktatok, hogy ilyen szinten féltékeny vagy? Neked meg anyádnak igencsak jól jönne egy jó pszichiáter, mert ezt a viselkedést normális ember nem viseli el. Esetleg a nő levegővételének a ritmusába nem akarsz belekötni, hogy nálatok nem 2 hanem 3 másodpercenként illik levegőt venni?

Ezzel a stílussal szépen elkergetitek magatok mellől a bátyádat, de jobb is neki, ha nem ilyen önző és rosszmájú emberek között van. Szégyellhetitek magatokat.

2015. ápr. 12. 09:29
 53/60 Nuvolyna ***** válasza:
100%
Nekem volt ugyanilyen anyósom és sógornőm - 9 év után egyszerűen nem bírtam tovább és elváltunk, mert az láttam, hogy a férjem örlődik köztem és köztük. Pedig aztán mindent megtettem, akkor halt meg az anyám és én naiv idióta azt hittem, most majd lesz fogadott családom. Azóta felnőttem :-D :-D :-D
2015. júl. 24. 08:52
 54/60 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem a lánnyal van baj, hanem anyuddal, nem fogja fel hogy a pici fia felnő, azt meg főleg nem hogy egy másik nő mellett szeretne új életet kezdeni, nem ő szoknyája alatt... A feleség jelölttel szerintem semmi baj sincs, attól hogy valakinek nem tetszik a stílusa nem rossz ember, próbáljátok inkább megismerni, mert az alapján amit írtál még nem is sokszor találkoztatok...

(ja és azt meg ne mondd már hogy te még nem vettél meg semmit amiben később nem érezted jól magad.. akármennyi is volt)

2015. júl. 24. 10:11
 55/60 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is vannak Zara felsőim, szoknyám és ruhám sok más márka mellett. Ha találkoznánk, nem tudnád rólam, hogy kilós turkálókban vadásztam össze őket max. 1.690 Ft/kg áron. (A kedvenc hernyóselyem Zara felsőm annyiba került, hogy egy tábla Boci csokit nem tudnék annyiért venni. :-)

Szerintem érdemes lenne megpróbálnod túllátni a ruhákon, az illatfelhőn és a magassarkúkon, és az embert látni, és megpróbálni megismerni abban, akit a bátyád - aki te szeretsz - szeret.

2015. júl. 24. 10:44
 56/60 anonim válasza:
91%

Te jó ég!

Azt hittem, egyedül az én családom képes ilyesmire...

Dettó olyan vagyok, mint a bátyád, minden stimmel, csak nekem öcsém van, nem tanulni, hanem dolgozni jöttem fel, a barátnőm már előbb ismertem (aki nem szolizik) és még nem tudunk házasodni, persze majd akarunk.

Én is erre számítsak? Az öcsém ide fog írogatni?

Anyám két év múlva sem fogadta el, hogy eljöttem, és az öcsémet otthon akarja tartani. Most látom, hogy ez népbetegség.

Remélem, a bátyád legalább nem szenved miattatok, és tényleg boldog a párkapcsolatában.

Olvasd el Feldmár könyvét: "Hogyan lesz a gyerekből felnőtt?"

Gyönyörűen le van benne írva. Talán majd megérted.

2016. jan. 5. 10:34
 57/60 anonim ***** válasza:
Attól h te csoró vagy /ti/ nem kell irigykedni nevetséges vagy 🤣
2018. nov. 19. 08:31
 58/60 anonim ***** válasza:
100%
Hóú de régi kérdés került elő... megbarátkoztál már vele ,kérdező?
2018. nov. 19. 10:35
 59/60 anonim válasza:
100%
Na elmentetek végül a lagziba vagy pszichiátriára kerültetek az idegtől?
2022. jan. 12. 19:11
 60/60 anonim ***** válasza:
Osszebaratkoztatok azota?
aug. 29. 17:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!