Bátyám házasodni készül! Ellenérzéseim vannak a sógornőm iránt?
begyöpösödött.
ez a szó ugrott be először rólatok.
itt nem tesódékkal van a baj.
KAMU!!!!
A kérdező vissza sem reagált, csak bedobott egy koncot, hogy rágódjunk rajta!!!!
Istenem...ilyen természettel, mint amivel anyád meg te rendelkeztek, szabályosan büntetés lehet a közeletekben tartózkodni.
Gondolom ti lesztek majd vérig sértve és felháborodva, ha a sógornő majd ugyanolyan mocskosul fog viszonyulni hozzátok, mint ahogy ti viszonyultok most hozzá. Anyád elég durván pszichológiai eset, és baromi önző, te meg asszisztálsz is hozzá. De akkor te majd mutasd meg a bátyádnak csak azért is, maradj életed végéig anyád nyakán, és menj olyanhoz hozzá feleségül, aki anyudnak szimpatikus, és "beleillik a családba".
Szánalmas az önző vergődésetek, de Pestre nem vagytok hajlandóak hozzá felmenni, mert az messze van. Ha így álltok hozzá, akkor jobb ha nem mentek az esküvőre. Felesleges ott szennyeznetek a levegőt.
Az Isten mentsen meg mindenkit ilyen görény rokonoktól.
Bravó kérdező.
Kezet foghatsz anyáddal, mint a ketten kicseszettül önzők vagytok.
Nagyon is jól tette a bátyád, hogy elmenekült tőletek, a stílus alapján kibírhatatlanok és bunkók vagytok. Ha összefosod magad akkor is lesz esküvő, mert a bátyádnak több esze van mint kettőtöknek együtt. Ha nem tetszik nektek, ez van, senkit sem érdekel, és az esküvőre sem kötelező elmenni. Azon viszont ne lepődj meg, ha majd a sógornőd is átvált bunkó stílusra, ha neadjisten a közeletekben kell lennie. Anyudra meg ráfér egy jó erős pszichológus, mert nem normális amit művel. Ha meg a bátyádnak lesznek gyerekei, én tuti nem engedném a közeletekbe se. Még csak az kéne, hogy őket is mérgezzétek. Anyád meg nemhogy boldog lenne, hogy a fia nősül, inkább depressziós. Tipikus önző buta ember, te meg rá ütöttél, grat.
Hiába magyarázza nektek akárki, ti ezt úgysem fogjátok föl. És sajnos elhiszem, hogy ez a kérdés nem kamu, mert ismertem hozzád hasonlót. Majd akkor te válassz magadnak olyan palimadarat, aki egyrészt téged elvisel, másrészt beleillik a ti kényes főméltóságú családotokba. Pont.
Az még nem futott át a kis agyadon, hogy a bátyád talán azért jár ritkán haza, mert ordenáré módon viselkedtek vele, meg a párjával? Ha nekem ilyen rokonaim lennének, én nem hogy ritkán, de soha nem járnék haza. Maradjál csak örökre anyud nyakán, pont megérdemlitek egymást, a bátyádat meg hagyjátok ÉLNI.
"Egy zara folso volt"
A Zara pont hogy nem a megfizethetetlen kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!