Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Bátyám házasodni készül!...

Bátyám házasodni készül! Ellenérzéseim vannak a sógornőm iránt?

Figyelt kérdés
Egy cicababa. Szoli, mindenhova magassarku, 10 meterrol erzni a parfumjet. Sehogyse illik bele abba, amit a mi csaladunk kepvisel. A batyam evekkel ez elott koltozott Pestre tanulni. Anya teljesen befordult e miatt. 5 evig kethavonta jart haza, majd talalt munkat es teljesen megvaltozott. El kezdett meregdraga ruhakban jarni, szorakozhelyekre, utazgatott es allandoan dolgozott es kb alig jott haza hozzank, pedig allandoan mondtuk neki hogy anya kivan borulva a valtozastol es jobb lenne ha itt lenne vele. Na erre 2 eve megismerte ezt a not. Amikor elhozta bemutatni lattam anyan, hogy nincs oda tole, de en megprobaltam. De kiboritott ezekkel a kenyes dolgaival. Pl dierekt azert foztunk tobb kajat mert jonnek ok is, erre rank maradt a fele krumpli, mert ok nem esznek krumplit. Vagy ez hogy ilyen lassan nyammogva eszik. Meg egyszer itt felejtette egy folsojet, erre mondta hogy ha tetszik tartsam meg, o ugyse szereti annyira. Egy zara folso volt. Nalunk meg a megyeszekhelyen sincs ilyen bolt. Minek vesz 5000 ftert valamit, ha nem hordja? Erre hazasodnak. Anya romokban, nekik meg az a legnagyobb gondjuk, hogy mi legyen a kaja, vagy milyen szinu legyen a viragisz. Persze az eskuvo is Pesten lesz, igy utazhatuk fel mi.
2015. ápr. 8. 22:01
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
92%

begyöpösödött.

ez a szó ugrott be először rólatok.

itt nem tesódékkal van a baj.

2015. ápr. 9. 20:08
 42/60 anonim ***** válasza:
42%
Mintha a saját hisztis sógornőmet hallanám! Az én barátom nyáron költözik el otthonról, mert a sógornője minden csajra féltékeny lett, de engem nem tudott kitúrni :D Megszívta, 28 éves és se családja, se senkije, és még le se tudott diplomázni, a barátit is kihasználási alapon válogatja meg. Én modellkedem, vékony vagyok, Ő meg duci és féltékeny :D Tervezzük az esküvőt, de a barátom jól tudja, hogy én egy biztos alap vagyok, a család meg nem! Nem dönthet senki egy felnőtt ember életében, akár fiú, akár bátyóka, akármilyen rokon! El kell fogadni, hogy felnőtt, egyszer mindenki kirepül! Ez egy természetes dolog! Attól, mert valaki jómódú, több pénze van, szeret lassan enni, még nem egy boszorkány! Inkább örüljetek, hogy a fiúnak nem kell sokat nélkülöznie! Anyukád törődjön bele, hogy egyszer Te is kirepülsz (gondolom én, hisz ez a normális). Te se irigykedj, majd találsz magadnak Te is palit, keress jól fizető munkát és ámen!
2015. ápr. 10. 02:39
 43/60 anonim ***** válasza:
62%

KAMU!!!!

A kérdező vissza sem reagált, csak bedobott egy koncot, hogy rágódjunk rajta!!!!

2015. ápr. 10. 04:44
 44/60 anonim ***** válasza:
89%
az en ferjem huga is a kulsomet nezegette meg. kioktattak hogy de pont ugy kell viselkednem ahogy onekik kenyelmes. .... meg hogy ok nem hajlandok megismerni, ha szerintuk jol viselkedek esetleg akkor kapok nemi bizalmat majd... az egesz vege az lett. ferjem elkuldte oket acsunyiba... aztan elvagyunk nelkuluk. a ksebb gyerekem azt le is nemnormalisoztak mert kulsore ram hasonlit... kb ez volt ez egyik utso csepp...
2015. ápr. 10. 08:16
 45/60 anonim ***** válasza:
89%
nem mentek pestre az eskuvore??? bele se gondoltatok.hogy a lanynak is van csaladja?? konnyen lehet hogy pest feluton van ketfelol... pff.. anyad meg te hulyek vagytok
2015. ápr. 10. 08:19
 46/60 anonim ***** válasza:
90%
Csak nekem ugrott be Don Corleone a kérdező anyjáról? Aki trónol a szent család élén, és várja, hogy mindenki köré gyűljön kézcsókra? :D
2015. ápr. 10. 13:57
 47/60 anonim ***** válasza:
65%
"A család az szent! Az a nő, aki lassan eszik, a családban nincs helye!"
2015. ápr. 10. 17:45
 48/60 anonim ***** válasza:
86%

Istenem...ilyen természettel, mint amivel anyád meg te rendelkeztek, szabályosan büntetés lehet a közeletekben tartózkodni.

Gondolom ti lesztek majd vérig sértve és felháborodva, ha a sógornő majd ugyanolyan mocskosul fog viszonyulni hozzátok, mint ahogy ti viszonyultok most hozzá. Anyád elég durván pszichológiai eset, és baromi önző, te meg asszisztálsz is hozzá. De akkor te majd mutasd meg a bátyádnak csak azért is, maradj életed végéig anyád nyakán, és menj olyanhoz hozzá feleségül, aki anyudnak szimpatikus, és "beleillik a családba".

Szánalmas az önző vergődésetek, de Pestre nem vagytok hajlandóak hozzá felmenni, mert az messze van. Ha így álltok hozzá, akkor jobb ha nem mentek az esküvőre. Felesleges ott szennyeznetek a levegőt.

Az Isten mentsen meg mindenkit ilyen görény rokonoktól.

2015. ápr. 11. 20:52
 49/60 anonim ***** válasza:
100%

Bravó kérdező.

Kezet foghatsz anyáddal, mint a ketten kicseszettül önzők vagytok.

Nagyon is jól tette a bátyád, hogy elmenekült tőletek, a stílus alapján kibírhatatlanok és bunkók vagytok. Ha összefosod magad akkor is lesz esküvő, mert a bátyádnak több esze van mint kettőtöknek együtt. Ha nem tetszik nektek, ez van, senkit sem érdekel, és az esküvőre sem kötelező elmenni. Azon viszont ne lepődj meg, ha majd a sógornőd is átvált bunkó stílusra, ha neadjisten a közeletekben kell lennie. Anyudra meg ráfér egy jó erős pszichológus, mert nem normális amit művel. Ha meg a bátyádnak lesznek gyerekei, én tuti nem engedném a közeletekbe se. Még csak az kéne, hogy őket is mérgezzétek. Anyád meg nemhogy boldog lenne, hogy a fia nősül, inkább depressziós. Tipikus önző buta ember, te meg rá ütöttél, grat.

Hiába magyarázza nektek akárki, ti ezt úgysem fogjátok föl. És sajnos elhiszem, hogy ez a kérdés nem kamu, mert ismertem hozzád hasonlót. Majd akkor te válassz magadnak olyan palimadarat, aki egyrészt téged elvisel, másrészt beleillik a ti kényes főméltóságú családotokba. Pont.

Az még nem futott át a kis agyadon, hogy a bátyád talán azért jár ritkán haza, mert ordenáré módon viselkedtek vele, meg a párjával? Ha nekem ilyen rokonaim lennének, én nem hogy ritkán, de soha nem járnék haza. Maradjál csak örökre anyud nyakán, pont megérdemlitek egymást, a bátyádat meg hagyjátok ÉLNI.

2015. ápr. 11. 21:07
 50/60 anonim ***** válasza:
100%

"Egy zara folso volt"

A Zara pont hogy nem a megfizethetetlen kategória.

2015. ápr. 11. 21:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!