Bátyám házasodni készül! Ellenérzéseim vannak a sógornőm iránt?
Szerintem a sok munka csak kifogás, igazából ezt az akaszkodó, utálkozó, irigy stílust nem akarják túl sűrűn élvezni.
Annyi mindent tudnék írni, belőletek könyvet is lehetne.
Menj el pszichológushoz, és vidd anyádat is, mert nem vagytok normálisak.
Ja és nekem szimpi a csaj, meg a tesód.
Tudod miért jár ritkán a bátyád haza?
Mert anyukád még mindig gyerekként akarja kezelni annak ellenére, hogy felnőtt férfi aki ellátja saját magát.
Ha anyukádnak tényleg hiányozna, akkor meglátogatná. Honnan tudja hogy Budapeset zsúfolt ha még nem is volt? Lehet Budán laknak egy kétszer nagyobb házban mint ti ugyanúgy saját kerttel. Lehet ti vagytok hozzájuk képest zsúfoltabban.
Én is ritkítanám a látogatásomat ha ahelyett hogy örülnének inkább csak kritizálnak folyamatosan.
Atyám, kollektív elmebaj.
Ne haragudj, de ha neked ez, amit leírtál a hölgyről ennyire unszimpatikus, mégis mit képvisel a családotok amibe sehogy sem illik bele? Miért kell ennyire irigynek lenni? Süt a soraidból.
Jóanyád sem normális. Mit vársz, hogy a bátyád élete végéig üljön mellette? Esetleg feleségül is vehetné, és nemzhetnének nektek még pár tesót, hogy anyukád ne legyen egyedül... Megáll az ész.
A rátok maradt krumpliért pedig nem őket kell hibáztatni, hanem szintén magatokat, amiért annyi nem szorult belétek hogy megkérdezzétek, mi illik az étkezési szokásaikba. Lehet csak azért nyammogott, mert sz.rul főztök. Velem is ez szokott lenni anyósnál :)
Szerintem ne törjétek magatokat, hagyjátok őket békében élni, mindenkinek jobb lesz így.
Nem csodálom, hogy a tesód pestre ment tanulni. Igaza van, én is menekülnék a felszínes, túlragaszkodó anyádtól.
- romokban van... Nemhogy örülne a fia boldogságának, neeem, tipikus rosszindulatú nő, aki magához láncolná a gyerekét.
- jobb lenne, ha itt lenne vele... mirt is?! Felnőtt ember, hadd ne ücsörögjön már 30x évesen is anyuci szoknyája mellett, csak azért, mert anyuci képtelen elengedni őt.
- nem eszik krumplit, lassan eszik... mi lenne, ha nem pfáznátok bele a más kajálásába?! Én sem eszem meg, vagy csak sütve, mert másképp rosszul vagyok tőle.
- anya nincs oda tőle... még jó, hogy nem is neki kell szeretnie.
Itt egyedül TI vagytok a hárpiák, a sógornővel semmi gond. Ha irigykedtek, okés, de ne csodálkozzatok, hogy a tesód felétek sem néz. Én sem szívesen megyek ilyen emberek közé, rokon-nem rokon.
Szerintem neki kene tekintettel lennie a sajat anyjara. - a nap mondata. NEM kell neki tekintettel lennie senkire, felnőtt, önálló ember, azt csinál, amit akar.
Anyuka megszülte, felnevelte, de ez nem jogosítja fel, hogy korlátozza, számon kérjen rajta bármit is.
De ha anyád annyira maga alatt van, miért nem megy ő fel látogatni. Tudod, ha nekem valaki fontos, teszek azért, hogy találkozzak vele és nem a kifogásokat keresem.
Persze, érzelmileg zsarolni tényleg könnyebb.
majd te leszel a jó gyerek, te maradj otthon anyáddal, válaszd azt a pasit, akit ő akar és legyél boldog...
örülj, hogy bátyádnak összejött!
a sógornőddel nem tudom mi bajotok van, dolgozik, jól keres, igényes, egészségesen táplálkozik ( a krumpli hízlal) és még kedves is hogy neked akarta adni az egyik felsőjét. inkább lenne anyukád büszke, hogy ilyen nőt talált a fia.
Ellenben anyukád pszihiátriai eset ha évek múlva se tudja elfogadni, hogy a fia felnőtt és saját élete van. De, hogy miért nem tud ő felmenni Pestre ha annyira hiányzik a kicsi fia neki... így járt akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!