Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Bátyám házasodni készül!...

Bátyám házasodni készül! Ellenérzéseim vannak a sógornőm iránt?

Figyelt kérdés
Egy cicababa. Szoli, mindenhova magassarku, 10 meterrol erzni a parfumjet. Sehogyse illik bele abba, amit a mi csaladunk kepvisel. A batyam evekkel ez elott koltozott Pestre tanulni. Anya teljesen befordult e miatt. 5 evig kethavonta jart haza, majd talalt munkat es teljesen megvaltozott. El kezdett meregdraga ruhakban jarni, szorakozhelyekre, utazgatott es allandoan dolgozott es kb alig jott haza hozzank, pedig allandoan mondtuk neki hogy anya kivan borulva a valtozastol es jobb lenne ha itt lenne vele. Na erre 2 eve megismerte ezt a not. Amikor elhozta bemutatni lattam anyan, hogy nincs oda tole, de en megprobaltam. De kiboritott ezekkel a kenyes dolgaival. Pl dierekt azert foztunk tobb kajat mert jonnek ok is, erre rank maradt a fele krumpli, mert ok nem esznek krumplit. Vagy ez hogy ilyen lassan nyammogva eszik. Meg egyszer itt felejtette egy folsojet, erre mondta hogy ha tetszik tartsam meg, o ugyse szereti annyira. Egy zara folso volt. Nalunk meg a megyeszekhelyen sincs ilyen bolt. Minek vesz 5000 ftert valamit, ha nem hordja? Erre hazasodnak. Anya romokban, nekik meg az a legnagyobb gondjuk, hogy mi legyen a kaja, vagy milyen szinu legyen a viragisz. Persze az eskuvo is Pesten lesz, igy utazhatuk fel mi.
2015. ápr. 8. 22:01
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
96%
Azért nektek sem hiányozhat annyira, ha egy kis utazgatást sem ér meg nektek, hogy lássátok. Főleg, ha több szabadidőtök van, mint neki.
2015. ápr. 8. 22:24
 12/60 A kérdező kommentje:
De hianyzik, de anya nem megy pestre mert utalja. De inkabb az hianyzik neki hogy itt legyen. Szerintem neki kene tekintettel lennie a sajat anyjara. Nem nekunk az o kenyelmes eletere.
2015. ápr. 8. 22:27
 13/60 anonim ***** válasza:
97%

Abba belegondoltál, hogy anyád viselkedése nem normális? Veled ugyanezt fogja eljátszani, ha el merészelsz menni a szülői házból. Anyád mentálisan beteg, nem normális.

Ez az élet rendje, hogy a gyermek felnő és kirepül, és IGEN, párt választ.

2015. ápr. 8. 22:30
 14/60 anonim ***** válasza:
96%
A testvérednek kell hogy megfeleljen a leányzó és nem nektek! Ha a bátyádnak jó így és boldog, akkor áldásotokat kéne adnotok rájuk!
2015. ápr. 8. 22:32
 15/60 anonim ***** válasza:
93%

egyszer mindenki felnő és saját családot alapít, ez az élet rendje, amit ti nem vagytok hajlandóak elfogadni

az sem mindegy a mai világban, hol végzed el az egyetemet milyen szakon majd utána hol helyezkedsz el milyen fizetését

Pest pedig nem zsúfolt, könnyen mondja ezt egy vidéki liba (mármint te, kérdező), aki még életében nem járt itt...

2015. ápr. 8. 22:33
 16/60 anonim ***** válasza:
95%
A bátyád egy önálló független egyén, azt csinál és odaköltözik ahova akar, ha gondol egyet külföldön is letelepedhet, ez az élet rendje, anyukádnak meg neked viszont pszichologus kellene, ha ezt nem vagytok képesek feldolgozni. Ezzel a viselkedéssel csak azt éritek el, hogy előbb utóbb egyszer sem fog hazalátogatni a bátyád. De ha neked az a normális, hogy anyukád szoknyáján csücsülsz még 50 évesen is, hajrá, senki nem akadályoz benne.
2015. ápr. 8. 22:33
 17/60 anonim ***** válasza:
93%

Úgy látom, a bátyád az egyetlen normális ebben a családban.

Ez az élet rendje, anyukádnak pszichológus kellene. Ha otthon választott volna egyetemet, akkor is elköltözött volna pár éven belül. Akkor azért sírna anyukád. Pszichológus kellene neki, mert nem tudja elengedni a kisfiát, aki már felnőtt.

Te meg ne húzd a szád, úgy látszik hogy irígy vagy a leendő sógornődre. Még ő ad neked felsőt, és te pampogsz? Veled még nem fordult elő olyan, hogy megvettél egy ruhadarabot, de X idő elteltével már nem tetszett (annyira)? Érdekes, velem is előfordult már, nem is egyszer, és nagyon sok emberrel is megtörtént már! Ahhoz meg mi közöd hogy mennyiért vette? Honnan tudod hogy nem akciósan vette, vagy kapta valakitől? Nem hogy örülnél, hogy nem a kukába dobja, hanem gondol rád és neked adja. Ha kidobná akkor meg az lenne a baj.

Te csak irigy vagy, mert ő igényes és ápolt, mert megteheti. Anyukádnak meg orvos kell.

2015. ápr. 8. 22:34
 18/60 anonim ***** válasza:
96%
Anyátoknak hiányzik annyira, hogy tüntetően depressziós legyen, de annyira nem, hogy néhány napot kibírjon egy nagyvárosban? Akkor úgy kell neki. A bátyád élje csak a saját életét, még ha nem is a dinasztiátok hagyományai szerint választja a lakóhelyét és a párját. Jó, hogy nem kényszerítenétek egy megrendezett házasságba.
2015. ápr. 8. 22:36
 19/60 anonim ***** válasza:
96%
8-as vagyok. Ezt hogy ti meg nem mentek Pestre, én nem értem. Lehet, hogy ők is éreznek valamit ebből az unszimpatiabol. Boldogan készülnek az esküvőjukre, még jó. Nézd: felnőtt paroknal az a normális, ha együtt élnek. Felnőtt férfinak nem oké otthon lakni a szüleivel. És felnőtt embernek joga van olyan párt választani magának, amilyet akar. Az ő élete, meg az ő felesége.
2015. ápr. 8. 22:39
 20/60 anonim ***** válasza:
95%
Budapesten én háromszor jártam, nem olyan ijesztő hely. Pedig én kisvárosban élek, ahhoz képest New York-nak tűnt :D
2015. ápr. 8. 22:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!