Mit tegyek az öcsémmel?
Gyerek vagy még Te is! Majd egyszer rájössz itt miről beszélnek Neked az emberek.
4 öcsém van, ebből a legkisebbek kisebb szellemi fogyatékkal él, nem vészes, hál'Istennek nincsen nagy hátrányban emiatt.
Most 9éves, vannak olyan dolgok, amiket nem tud kezelni. Ha például hozzáérünk az arcához, pánik rohama lesz.
Sokszor bejön a szobámban ha nem vagyok itthon, elveszi a cuccaimat, játszik a gépemen. Ilyenkor megpróbálom nevelni, mit szabad és mit nem, persze csak finoman. Van amikor nem érti meg amit mondok és veszekszek vele, és sajnos előfordul, hogy mérgemben adok egy puszit az arcára. Mindig sír és mondja, hogy rosszul van, aztán én meg rájövök hogy mekkora egy önző gusztustalan állat vagyok, mert ő az én kicsi öcsém, bármit is tesz, nem bánthatom, nagytesóként ez a feladatom.
Rohanok vele a mosdóba szappanos törölközővel letörölgetem. És az a fej, amit akkor szokott vágni, Istenként tekint rám, aki megszabadította őt a rossztól. Amiatt nagyobb a bűntudatom.
Egyszer majd Te is rá fogsz jönni, ha érettebb lesz a gondolkodásod.
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!