Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek az öcsémmel?

Mit tegyek az öcsémmel?

Figyelt kérdés
10éves körül lehet egész kicsi korától kezdve gyűlölöm.! én 17éves vagyok még befejezem az érettségit és megyek el ..az viszont még 2év. A baj nem azzal lenne hogy él mert átnézek rajta és nem érdekel.De ma bejött a barátjával a szobámba míg nem voltam itthon és a teknőseim piszkálták (drága és nagyon érzékeny fajta.!) aztán a cuccaim között turkált és megtalálta a cigis dobozom (a szüleim nem tudják hogy cigizek) természetesen rohant anyukához.. én mondtam hogy barátomé (azt tudják hogy ő rendszeresen dohányzik) tehát ez nem volt olyan vészes nekem.. de random bejön elvisz valamit..van egy cicám és egy kutyám is. Őket szerintem rendszeresen bántalmazza, mert nagyon félnek tőle. Gondoltam rá hogy megveretem (eléggé sok kapcsolatom van) de az sem vezet sok jóra mert vissza vezetik hozzám.. arra is gondoltam hogy durván megalázom.. de az megint csak nem jó .. szóval valami hatásos kellene..

2015. ápr. 2. 12:47
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát mondjuk szólsz anyukádnak, hogy bántja az állatokat. Az ajtódat meg zárd be.
2015. ápr. 2. 12:52
 2/21 anonim ***** válasza:
78%

Egy 10 éves gyereket megveretni és megalázni? Hát nem vagy normális.

Amúgy lehet,hogy figyelemre vágyik,mert átnézel rajta,és ha kicsit törődnél vele,megbeszélnéd vele ezt az egészet nem lenne ez az egész helyzet.

De hát,nyugodtan utáld csak :)

2015. ápr. 2. 12:54
 3/21 anonim ***** válasza:
42%

Te hulye vagy, 17 evesen is.

Szerintem csak unatkozol. Ennyire buta legyen valaki?

Amugy menj, ne varj 2 evet. Amugy allataidat hova rakod, mert ugye ne hagyd a csaladra.

Ah, ez rossz kamu.

2015. ápr. 2. 12:56
 4/21 anonim ***** válasza:
63%
Úristen jó hogy nem a maffiát béreled fel egy gyerek ellen. Fiú, rosszalkodik, ha látja hogy bosszant téged csak azért is csinálni fogja. Inkább beszélj anyuddal hogy szoktassa le arról, hogy bántsa az állatokat, inkább sportoljon valamit az a gyerek hogy levezesse az energiáit meg az agresszióját. Kezeld kicsit felnőtt módjára ezt a dolgot, elvileg egy év múlva az leszel.
2015. ápr. 2. 12:58
 5/21 anonim ***** válasza:
Egyesnek üzenem: ha így elfajultak a dolgok, szerintem az anyja nem hinne neki(kérdezőnek), sőt estleg őt kérné számom, h. rágalmazza a kis 10 évest. Az ajtót meg nem hiszem, hogy be tudja zárni, mert ha tudná akk. rég bezárta volna, és az állatait ott tartaná. Válasz: rejts el valahova egy kis telefont, kamerát. Akár akaszthatod a plafonra is, ha van csillár. Tényleg nagyon tudom ajánlani a kamrásdit. De ha a kamera túl feltűnő, esetleg valhova betehetsz egy hangrögzítőt. De VIGYÁZZ, mert ezzel a módszerrel szabálytalanul rögzíted az öcséd(nem kértél engedélyt) úgyhogy, ha elcs*szed rossz vége lesz.. Ezért a legjobb megoldás, az h. rendetraksz a szobádban, a rendrakást videózod, és lefényképezed, h. milyenek az állapotok amikor elmész. Amikor pedig hazaérs, és valami nincs a helyén, megy pár fotó, és bepanaszolod az öcséd a szüleidnél. ... Talán elbánnak a kicsivel
2015. ápr. 2. 12:59
 6/21 anonim ***** válasza:
58%

Eleve ne veress meg senkit. Vagy ha valakit nagyon meg akarsz veretni, itt vagyok én. Szeretettel várom minden jó kapcsolatodat egy jó ki megveretésre. Aki eljön, nem fog unatkozni.

Egyébként gáz vagy. Fel kéne lassan nőni.

2015. ápr. 2. 13:00
 7/21 Argloss ***** válasza:
14%

Esetleg mondjuk ha tisztelnéd őt és foglalkoztál volna vele az elmúlt 10 évben, akkor nem árulkodna rád és turkálni sem turkálna a cuccaid között. Lenne egy kis emberke aki bármilyen apróság miatt imádna amit csinálsz..

Ezt itt te cseszted el nagyon (meg a szüleid), de most még elég fiatal hozzá, hogy rendezni tudd a kapcsolatotokat. Már majdnem felnőtt vagy, lassan felül kellene emelkedned az irigységen, hogy a baba miatt kevesebb figyelmet kaptál. Nem most volt már...

2015. ápr. 2. 13:01
 8/21 anonim ***** válasza:
Amúgy nem értem, csomó fura válasz érkezett, amíg írtam a válaszom.. Szerintetek nincs olyan, h. a kisebbik gyerek hergeliheti a másikat, csak mert (esetleg) nem vonják utána felelősségre, nem kap büntetést, mindene megvan... Felőlem lepontozhattok, nem érdekel. Ez mégiscsak durva(uccsó )válaszadó
2015. ápr. 2. 13:02
 9/21 anonim ***** válasza:
Bocs nem én voltam az uccsó válaszadó, én a #5-ös voltam
2015. ápr. 2. 13:03
 10/21 anonim ***** válasza:
48%

1. 10 eves korul lehet? te nem tudod, hany eves a sajat testvered? szegyen...

2. miert gyulolod kicsi kora ota? nem birtad felfogni, hogy egy kisebbnek mindig tobb torodes kell? esetleg a szuleid ugy mutattak, hogy ot jobban szeretik? ez akkor sem lenne ok, hogy ot gyulold, ha mar vkire haragudni akarnal, azok lehetnenek pl a szuleid...

3. ajtot zard be , szolj anyadnak, ...blabla

de a legjobb : miert nem beszelgetsz inkabb vele te magad???

2015. ápr. 2. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!