Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Az normális, hogy 8 és 19...

Az normális, hogy 8 és 19 éves lányaim együtt fürdenek, csak mert nagyon szeretik egymást?

Figyelt kérdés
A 8 éves lányom a 2. pasimtól született már, és a nagyobbik lányom már amikor megszületett, akkor a szívébe zárta. Ahogy beindult a tanév, és nagylányomnak elkezdődött az utolsó iskolai éve, elhatározta, hogy amikor csak tud, húgával lesz, mert idén úgyis érettségizik és akkor kevesebbet tud vele lenni. Nos, egyik nap a kicsi beszállt a nagy mellé a kádba, és azóta mindig együtt fürdenej. Az oké, hogy imádják egymást (a nagylány szingli, azt mondta, a húga az egyetlen fontos dolog neki) de ez nem túlzás egy kicsit? Még nem szóltam nekik erről, de szólnom kéne? És egyáltalán normális az hogy 11 év korkülömbséggel mindennap együtt fürdenek, ráadásul tök sokáig? Vagy ez természetes dolog?

2015. márc. 10. 21:05
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
46%
most már szerintem kielemezhetné valaki, hogy pácsér_puzákiának milyen jellegű mentális vagy egyéb problémái vannak, hogy mindenképpen valamit bele akar magyarázni abba, ha valaki másképp vélekedik, mint ő..
2015. márc. 11. 23:16
 32/41 anonim ***** válasza:
66%

Jól van, én szégyenlős vagyok, leszarom, melyik állat mit csinál. Ha szerinted természetellenes vagyok, itt fejezzük be.

Beléd is nevelhettek volna egy kis empátiát.

2015. márc. 11. 23:17
 33/41 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem nem rólam szól ez a kérdés, #31-es felhasználónevét sem vállaló válaszoló. Szóval maradj a témánál.
2015. márc. 11. 23:27
 34/41 anonim ***** válasza:

most komolyan, ezt épp te mered írni? :D

hagyjuk is, nem éri meg neked magyarázni azt hiszem.. :D

2015. márc. 11. 23:41
 35/41 anonim ***** válasza:
Mit merek írni? Azt sem tudod mit beszélsz. És még tetteted a nagy okost. És tényleg ne magyarázd el. Valószínűleg nem érek fel magas szellemi képességeidhez, mr/ms névtelen.
2015. márc. 11. 23:48
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

Én kb. 20 éves koromig beengedtem a 9 évvel fiatalabb öcsémet a fürdőbe fogat mosni, amíg én zuhanyoztam. Kisebb korunkban meg mi is együtt fürödtünk.

Teljesen normális, ha jó a kapcsolatuk.

2015. márc. 11. 23:52
 37/41 anonim ***** válasza:
34-es én sem értem hogy miről beszélsz elmagyaráznád?
2015. márc. 12. 00:12
 38/41 anonim ***** válasza:

csak annyit, hogy az illető nem válaszokat adott, hanem a neki ellent mondó kommentelőket kezdte el kielemezni, hogy ők álszemérmesek, megmondta, hogy ők ezt azért gondolják mert.. teljesen offol, de ha őt elemezné valaki, akkor meg már ne térjünk el a témától, meg nem róla szól a kérdés..

de tényleg lényegtelen, mert ez is csak egy off komment.

csak betelt a poharacskám hirtelen :)

harmincnégy

2015. márc. 12. 00:25
 39/41 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Normális és víztakarékos. Én örülnék, ha lenne egy lány tesóm, de sajnos nincs. 26/N
2015. márc. 12. 13:47
 40/41 anonim ***** válasza:
A gyerekkori barátom (kb10-16) éves korig a nála egy évvel fiatalabb hugával fürdött együtt. Ezek után ez nekem nem fura. Örülj neki hogy jól kijönnek egymásal. Ez szerintem egyáltalán nem rossz inkább jó.
2015. ápr. 1. 08:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!