Az normális, hogy 8 és 19 éves lányaim együtt fürdenek, csak mert nagyon szeretik egymást?
nekem jóval idősebb testvérem van ugyan, de nem tudnék egy kislánnyal együtt fürödni.. barátnővel még okés lehet (bár túl kicsi kádban az se :D) de nekem ez furcsa, pedig nem vagyok se prűd, se semmi.
inkább fürdök a pasimmal :D
19/L
Szerintem teljesen normális. Egyrészt testvérek, mindketten lányok.
Lányok amúgy is kevésbé szégyenlősek, nem tudom mi olyat láthatnának egymáson amit nem szabadna...
jaj istenem... miert ne lenne normalis?! 6-8 eves koromig egy csomoszor a noveremmel furodtem aki 4 evvel idosebb nalam.:)
szerintem ezzel semmi baj,hisz testverek es a 19 eves lanyodnak gondolom van annyi esze mar hogy nem csinal semmi olyasmit. ha meg annyi böki a vinnyogos csorod akkor meg mond meg neki hogy nem furodjon vele..
#14 vagyok. nincs bajom sem a szexualitással, sem a meztelenséggel, (sőt!) csak nem gyerekek közelében akarom művelni... :D ezért tartom furcsának a kérdésben álló helyzetet, ennyi.
de ne én legyek a kommentek tárgya, én csak a kérdésre válaszoltam.
L/19
Szerintem sem normális dolog.
A (fél)testvéri szeretetet máshogy is ki lehet fejezni.
A nagyobbik baj, hogy a azt mondta a nagylány, hogy a "a húga az egyetlen fontos dolog neki". Nem az a baj, hogy fontos, hanem hogy az egyetlen fontos. Ebben a korban barátnőzni, pasiznia kéne. A lányod valamiért nem tud beilleszkedni a saját korosztályába. Barátnői sincsenek? Nem jár sehova? Ez engem jobban aggasztana. A fürdés csak ennek folyománya.
"sem a szexualitással, sem a meztelenséggel," (előző kommentem)
könyörgöm akadj már le rólam
nem, a meztelenség nem jelenti a szexualitást, (jelen esetben) és nem azzal hozom összefüggésbe. szimplán nem szoktam gyerekek előtt meztelenkedni, együtt fürödni velük meg pláne. én így látom, te úgy.
további kommentjeidre nem válaszolok, keress magadnak más partnert, akinek teljesen irrelevánsan írogatsz.
kellemes estét
#14 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!