Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Az normális, hogy 8 és 19...

Az normális, hogy 8 és 19 éves lányaim együtt fürdenek, csak mert nagyon szeretik egymást?

Figyelt kérdés
A 8 éves lányom a 2. pasimtól született már, és a nagyobbik lányom már amikor megszületett, akkor a szívébe zárta. Ahogy beindult a tanév, és nagylányomnak elkezdődött az utolsó iskolai éve, elhatározta, hogy amikor csak tud, húgával lesz, mert idén úgyis érettségizik és akkor kevesebbet tud vele lenni. Nos, egyik nap a kicsi beszállt a nagy mellé a kádba, és azóta mindig együtt fürdenej. Az oké, hogy imádják egymást (a nagylány szingli, azt mondta, a húga az egyetlen fontos dolog neki) de ez nem túlzás egy kicsit? Még nem szóltam nekik erről, de szólnom kéne? És egyáltalán normális az hogy 11 év korkülömbséggel mindennap együtt fürdenek, ráadásul tök sokáig? Vagy ez természetes dolog?

2015. márc. 10. 21:05
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
87%
én egyedül szeretek fürdeni, de egyszer a barátnőmnél vele fürödtem, amikor odaértem, pont összezörrent a pasijával, főzött nekem egy teát, és mondta hogy kell neki egy forró fürdő, ne haragudjak, de maradjak csak... amikor hallottam hogy bent bőg, bementem hozzá, dumáltunk, majd mondta hogy huppanjak már be mellé, és meg is tettem (két felnőtt nő, de nem vagyunk szégyenlősek) és úgy dumáltunk tovább, hülyéskedtünk egymás kis röcögős hájain, aztán már jobb kedve is lett... és nem éreztem, hogy hűűű, ez most abnormális.
2015. márc. 10. 21:53
 12/41 anonim ***** válasza:
80%

nekem jóval idősebb testvérem van ugyan, de nem tudnék egy kislánnyal együtt fürödni.. barátnővel még okés lehet (bár túl kicsi kádban az se :D) de nekem ez furcsa, pedig nem vagyok se prűd, se semmi.

inkább fürdök a pasimmal :D

19/L

2015. márc. 10. 22:11
 13/41 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem teljesen normális. Egyrészt testvérek, mindketten lányok.

Lányok amúgy is kevésbé szégyenlősek, nem tudom mi olyat láthatnának egymáson amit nem szabadna...

2015. márc. 10. 22:17
 14/41 anonim ***** válasza:
32%
#14 álszemérmes vagy.
2015. márc. 10. 22:20
 15/41 foreveralonepls válasza:
58%

jaj istenem... miert ne lenne normalis?! 6-8 eves koromig egy csomoszor a noveremmel furodtem aki 4 evvel idosebb nalam.:)

szerintem ezzel semmi baj,hisz testverek es a 19 eves lanyodnak gondolom van annyi esze mar hogy nem csinal semmi olyasmit. ha meg annyi böki a vinnyogos csorod akkor meg mond meg neki hogy nem furodjon vele..

2015. márc. 10. 22:22
 16/41 anonim ***** válasza:
70%

#14 vagyok. nincs bajom sem a szexualitással, sem a meztelenséggel, (sőt!) csak nem gyerekek közelében akarom művelni... :D ezért tartom furcsának a kérdésben álló helyzetet, ennyi.

de ne én legyek a kommentek tárgya, én csak a kérdésre válaszoltam.

L/19

2015. márc. 10. 22:28
 17/41 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem sem normális dolog.

A (fél)testvéri szeretetet máshogy is ki lehet fejezni.

A nagyobbik baj, hogy a azt mondta a nagylány, hogy a "a húga az egyetlen fontos dolog neki". Nem az a baj, hogy fontos, hanem hogy az egyetlen fontos. Ebben a korban barátnőzni, pasiznia kéne. A lányod valamiért nem tud beilleszkedni a saját korosztályába. Barátnői sincsenek? Nem jár sehova? Ez engem jobban aggasztana. A fürdés csak ennek folyománya.

2015. márc. 10. 22:31
 18/41 anonim ***** válasza:
33%
Attól függ,hogy kinek mi a normális, ki hogyan éli meg az az ilyen helyzeteket,lehet a kislánynak nem tesz jót,hiszen egy felnõttkoru test van elõtte.Részemrõl nem normális.Anyuka a kislányod fürdött veled valamikor?
2015. márc. 10. 22:31
 19/41 anonim ***** válasza:
54%
#14 az a baj, hogy a meztelenséget egyből a szexualitással hozod összefüggésbe, ami egy 8 és 19 éves lány esetében fel sem merül szerintem.
2015. márc. 10. 22:35
 20/41 anonim ***** válasza:
50%

"sem a szexualitással, sem a meztelenséggel," (előző kommentem)

könyörgöm akadj már le rólam

nem, a meztelenség nem jelenti a szexualitást, (jelen esetben) és nem azzal hozom összefüggésbe. szimplán nem szoktam gyerekek előtt meztelenkedni, együtt fürödni velük meg pláne. én így látom, te úgy.

további kommentjeidre nem válaszolok, keress magadnak más partnert, akinek teljesen irrelevánsan írogatsz.

kellemes estét

#14 19/L

2015. márc. 10. 22:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!