Ez normális lehetséges?
Nem normális.
Mikor mondta el anyukád, hogy volt egy testvéred?
Egyébként az sem mindegy, hogy hány hónapos korában halt meg a másik baba. De rengeteg ikerterhességből nem lesz csak egy pici, mert időközben a másik magzat elhal (van amikor a szülők sem tudnak róla, mert a vizsgálatokon már csak egy magzat látszik). Szerintem az ilyen esetekről nem is kellene tudnia a megszületett testvérnek, max akkor ha már felnőtt.
Felelőtlenség ilyet elmondani egy kisgyereknek.
Aham... ha anyád nem meséli el ezt, akkor neked még véletlenül sem lenne ilyen gondolataid.
Olyan vagy mint a 13 éves húgom.
Terhes vagyok, így anyu most mesél arról, hogy mit élt át amikor a húgomat várta. Nekem mesélte anyu, hogy húgommal is ikerterhességgel indult, de ugye mint a legtöbb esetben az erősebb marad meg a másik elhal mielőtt osztozni kezdene. A húgom véletlenül meghallotta. Na azóta ő is ezt a hülyeséget mondja mint te.
Úgy látszik ez ma egy divat a tinik között. Biztos vagyok benne, hogy itt a gyakorin találkozunk még vagy 10 olyan gyerekkel akiknek hasonló érzései vannak..
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!