Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ez normális lehetséges?

Ez normális lehetséges?

Figyelt kérdés
Az anyukám azt mondta volt egy iker testvérem csak a hasában meghalt, de én egyfolytában úgy érzem mintha élne és velünk lenne ... Teljesen normális vagyok nem vagyok őrült ( nem kell pszhiologus ) ... Lehet ez ?? Lécci csak norm választ 12 l
2014. dec. 29. 19:13
 1/7 anonim ***** válasza:
52%

Nem normális.

Mikor mondta el anyukád, hogy volt egy testvéred?

Egyébként az sem mindegy, hogy hány hónapos korában halt meg a másik baba. De rengeteg ikerterhességből nem lesz csak egy pici, mert időközben a másik magzat elhal (van amikor a szülők sem tudnak róla, mert a vizsgálatokon már csak egy magzat látszik). Szerintem az ilyen esetekről nem is kellene tudnia a megszületett testvérnek, max akkor ha már felnőtt.

Felelőtlenség ilyet elmondani egy kisgyereknek.

2014. dec. 29. 19:50
 2/7 anonim ***** válasza:
63%
Normális vagy teljesen. Te voltál ott az ikertesóval anyuka hasában, és tudatosan nem emlékszel rá, de zsiger alatt benned lehet az emlék. Ő már nem él. Ha van túlvilág, akkor ott találkoztok majd.
2014. dec. 29. 19:50
 3/7 anonim ***** válasza:
62%
Ez valóban lehet méhen belüli élmény. Az ikerterhesség sokkal gyakoribb, mint ami erről a köztudatban van és bizony sokszor csak az életképesebb marad meg.
2014. dec. 29. 19:53
 4/7 anonim ***** válasza:
68%
az a nem normális, hogy 12 éves kölyök ismeri ezt az oldalt és itt kérdez...
2014. dec. 29. 19:55
 5/7 anonim ***** válasza:
56%

Aham... ha anyád nem meséli el ezt, akkor neked még véletlenül sem lenne ilyen gondolataid.

Olyan vagy mint a 13 éves húgom.

Terhes vagyok, így anyu most mesél arról, hogy mit élt át amikor a húgomat várta. Nekem mesélte anyu, hogy húgommal is ikerterhességgel indult, de ugye mint a legtöbb esetben az erősebb marad meg a másik elhal mielőtt osztozni kezdene. A húgom véletlenül meghallotta. Na azóta ő is ezt a hülyeséget mondja mint te.

Úgy látszik ez ma egy divat a tinik között. Biztos vagyok benne, hogy itt a gyakorin találkozunk még vagy 10 olyan gyerekkel akiknek hasonló érzései vannak..

28/N

2014. dec. 29. 20:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mondjuk van amelyik fölösleges . De amúgy ezt az anyunak mondtam hogy úgy érzem mintha lenne itt egy testvérem utána mondta el
2014. dec. 29. 21:30
 7/7 anonim ***** válasza:
91%
Olvasd el Ramoda Austermanntól a Dráma az anyaméhben c. könyvet, az elvesztett ikertestverrol szol, segithet jobban megertened a dolgokat.
2014. dec. 29. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!