Mi a véleményetek? Szerintetek megéri, lehetséges vagy egész egyszerűen nem normális dolog?
Ezzel én is így vagyok.
Bár nem a sebezhetetlenség miatt, hanem egyszerűen azért, mert így kényelmesebb, és a sóvárgást se volt nagy meló kiirtani magamból.
Csakhogy én tudom magamról, hogy aszociális/szociopátiás személyiségzavarom van.
Szóval nem normális.
Szerintem lehetséges, csak nem tudatosan kell ezt "végrehajtani". Saját tapasztalatból írom.
Ugyan voltak korábban kapcsolataim, könnyen szerelembe is estem, de mára ez olyan szinten elmúlt, hogy teljesen eltűnt belőlem a szerelem utáni vágy. És nem tudom elképzelni, hogy valaha újból így érezzek.
Hiába találkozok olyannal, akivel lehetne közös jövőnk, valahogy nem vagyok képes erre. Nekem meg pont az a bajom, hogy szeretnék szeretni de nem megy.
Szóval nem tudom, ha ezt szeretnéd elérni, talán az idő megoldja.
Lassan én is eljutok erre a szintre. Utoljára öt éve volt kapcsolatom, azóta meg a nagy semmi. És ahogyan telik az idő, úgy megy vele el a hitem is.
Lehet rossz világba születtünk, fene se tudja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!