Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális vagyok, ha 6 fiúnak tetszem, de nekem egyik sem? Ez hogy lehetséges?
Figyelt kérdés
Annyira szemétnek érzem magam, és felszínesnek, de aki nekem tetszik, az nincs a 6 között, és csak reménykedem, miközben velük beszélgetek, hogy hátha az illető is éppen rám gondol.. Őket pedig észre sem veszem, sem azt, hogy szemét vagyok velük... Miért van ez, mit csináljak? Egyikükkel sem tudom elképzelni...
Leginkább nem a külsejük miatt.. Hanem mert nem egyezik sem az életmód, sem az érdeklődési kör, sem a viselkedés, sem a külső, ami tetszik nekem. Aki tetszik, abban viszont minden megvan, ami belőlük hiányzik, és nem tudom őt elfelejteni... :(
2014. márc. 29. 18:41
1/8 anonim válasza:
Ha tudod, hogy milyen vagy akkor miért kérdezed tőlünk?
Megerősítést vársz?
Igen szemét, és felszínes vagy.
2/8 anonim válasza:
Normálisnak normális vagy, csak végtelenül válogatós. Ilyen alapon még 20 év múlva is egyedül leszel. De ha tetszik valaki, akkor vedd a bátorságot és mondd meg neki.
4/8 anonim válasza:
Az összes lány ilyen, csak a legjóképűbb kell nekik, mindegy mit csinálsz vagy mondasz.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem, mert közülük a legjóképűbb meg túl buta és sznob.
2014. márc. 30. 11:02
6/8 anonim válasza:
Az utcsó válaszolonak nincs igaza mert aki nekem tetszik nem a top lista tetején van a kinézetével..nem is az alján mégis elcsavarta a fejem..>..<..xd
7/8 anonim válasza:
Abszolút normális vagy. Nyugi.:) Soha ne gyere össze olyannal, aki nem jön be 1000%-ig!!! Lépj a felé, aki tetszik!
8/8 anonim válasza:
Miért lenne valaki attól felszínes, hogy nem csak a külsőt nézi, hanem az érdeklődést/viselkedést is? A felszínes ennek pont az ellentétét jelenti: olyan ember, aki csak a külseje miatt ítél el valakit anélkül, hogy megismerné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!