Kocsymeleg kérdése:
Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
A bátyámnak minden meg van engedve minden az ove.. ő anyukam kedvence velem meg a masik testveremmel meg úgy banik mintha csicskak lennenk ... A batyam pedig ezt kihasznalva jatsza az eszet mintha az apam lenne .. amikor keszitek valamit vagy jatszok gondol egyet es kihuzza a netet .. anyam meg adja ala a lovat,hogy nem baj..engem minden egyes kis hibaert lecsesznek de ot semmiert sem.. azt hiszem ez nem csak az en hibam (pedig en mindent megteszek ennek erdekeben,de anyamat nem erdekli,beszelni se lehet errol vele ... anyam elvarja hogy egy robot legyek aki tanul es dolgozik es ugy csinal mindent ahogy o akarja.. es nem jarok rossz gimibe nincsenek rossz jegyeim segitek is otthon sokat .. de megsem latnam ,hogy egy kicsi erdemem is lenne folyton csak csesztetnek.Bocsi h ilyen hosszura sikerult 15/f2015. jan. 28. 21:29
2/3 anonim válasza:
Sajnos azt kell hogy mondjam, ez nem is fog változni. Minden családban van kedvenc, hiába tagadják a szülők. Nem is gondolják hogy mennyire nyilvánvaló.
Nem tehetsz ellene semmit. Legyél otthon kevesebbet, járj el edzésekre, tanfolyamokra, vagy csak töltsd a barátaiddal a szabadidődet (már ha ezt megengedik), vállalj diákmunkát, gyűjts pénzt, és ahogy lehet pl. érettségi után költözz el otthonról. Majd meglátod hogy hirtelen milyen fontos leszel anyukádnak ha már nem vagy a közelében! Tapasztalat!! Nálunk meg én (a legnagyobb) voltam a fekete bárány.
3/3 anonim válasza:
Vannak ilyen szülők, igen sok ilyen van, de nem mindenhol. Változtatni ezen(rajtuk) nem tudsz, magadon igen, hogy megszokod vagy amíg nem tudsz független lenni addig elviseled. A koli jó ötlet pl.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!