Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek is fura hogyha...

Szerintetek is fura hogyha egy 16 éves srác a nővérével aki 20 éves- együtt alszik?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm most mondta ezt,hoyg ő együtt alszik a nővérével...de hát ez baromi furcsa szerintem! Hiszen egy pasinak reggelente csak feláll..és akkor odadörgöli vagy mi? Véleményetek róla?

2015. jan. 27. 22:09
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
0%

Amugy attol, hogy a legjobb fiu haverod akkor sincs semmi kozod hozza.

Ha a parja lennel a sracnak mas lenne a helyzet.

De ha annyira "t.okos" csaj lennel, megkerdezned ot errol, mint mondtam feljebb, ha pontos valaszt akarsz

Legfeljebb elkuldvagy bevallja.

Igy nem kell talalgatnod. ;)

A mugy tenyleg nem normalis dolog, de nem kell az ordogot a falra festeni.

Igy neked is konnyebb lesz. ;)

2015. jan. 28. 04:23
 32/35 anonim ***** válasza:
0%

Szerelmes vagy a srácbam hogy ez ennyire érdekel?

Ők testvérek és nem szeretők. Miért ne aludhatnának egy ágyban, miért dörgölné oda a nővérének? Értelmeten a kérdésed

2015. jan. 28. 06:45
 33/35 anonim ***** válasza:

Na ácsicsikó! Miért bántjátok a kérdezőt? Miért oktatjátok ki? Ő nem állította,hogy szexuálisan közük lenne egymáshoz.

Itt a lényeg,hogy nem lenne szükség az együttalvásra,ők mégis együtt alszanak.

Szőrös gyerekek (fiú se kisgyerek a lány már felnőtt)gondolkozzatok már,hormonok beindulnak akaratuk ellenére is.

Valaki megkérdőjelezte a a reggeli merevedést.El kell mondanom,nekem annak idején 13 évesen kivétel nélkül minden reggel úgy állt ahogy annak lennie kell.Ráadásul sokszor nem volt elég,ha naponta 2x rá is rántottam.16 évesen meg ne is beszéljünk róla...

Még valami...nem szabad elmenni azon tény felett sem,hogy a mai világban mennyire erkölcstelenek és szabad döntésüek illetve lazák a fiatalok.Rengeteg olyan történetet olvasok ahol általános téma,hogy a fiú vagy lánytestvér szexuálisan vonzódik egymáshoz.

Miért olyan lehetetlen ez 2015-ben? Ugyan már! Ezen az oldalon olyan szent mindenki,csupa Angyalokból áll :D

Na csá csumi csőtészta,palacsinta sütő!

2015. jan. 28. 07:31
 34/35 anonim ***** válasza:
0%
De ha nem rólad és a tesódról van szó, akkor mi közöd van hozzá? Nem rossz szándékból írom. Neked ebből milyen hátrányod származik, ha valaki ezt csinálja. Ha nem jön be neked, akkor közölheted az illetővel és szabad nem barátkozni vele. Persze meg is mondhatod neki, hogy ez nem normális szerinted.
2015. jan. 28. 10:11
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha minden éjjel együtt alszanak az nem normális, mert ebben a korban már kell hogy legyen magánéletük.

De én például előfordul, hogy amikor hazalátogatok, az öcsémmel egy ágyban alszok. Persze semmi intim dologra nem kell gondolni, viszont hajnalig tudunk beszélgetni, aztán meg alszunk.

2015. febr. 2. 13:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!