Szerintetek is fura hogyha egy 16 éves srác a nővérével aki 20 éves- együtt alszik?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm most mondta ezt,hoyg ő együtt alszik a nővérével...de hát ez baromi furcsa szerintem! Hiszen egy pasinak reggelente csak feláll..és akkor odadörgöli vagy mi? Véleményetek róla?2015. jan. 27. 22:09
1/35 anonim válasza:
Jézusom te beteg vagy. Mi az,hogy odadörgöli? :DD
Egy ágyban is alszanak vagy csak egy szobában?
2/35 anonim válasza:
Miért, ha neked feláll akkor gyorsan keresel valamit aminek nekidörgölheted? Te beteg vagy...
És akkor mi van ha feláll? Megvárja míg elmúlik és kész.
Egyébként lehet, hogy nincs más választása, mert nincs külön szobájuk,valahol meg aludni kell.
3/35 A kérdező kommentje:
Egy ágyban! Hát szerintme akkor is furcsa! És az ember akaratlanul is odabújik akár reggel is!
2015. jan. 27. 22:19
5/35 A kérdező kommentje:
jahj és amúgy nekem biztos hogy nem áll fel mivel nő vagyok :D
2015. jan. 27. 22:19
6/35 A kérdező kommentje:
Tudnának külön aludni mert van két külön ágy...
2015. jan. 27. 22:21
7/35 anonim válasza:
Mi az, hogy akaratlanul is odabújik? Hol élsz te? Te tényleg beteg vagy...
8/35 anonim válasza:
Biztos fáznak és melegítik egymást
9/35 anonim válasza:
Ez egy abnormális dolog...20 a lány...és a srác se kisgyerek már...ez nem egészséges az biztos.Főleg így,hogy külön is tudnának aludni
10/35 anonim válasza:
És ha valamelyiknek van barátja/barátnője hármasban alszanak? vagy ha mindkettőnek van akkor 4esben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!