Szerintetek is fura hogyha egy 16 éves srác a nővérével aki 20 éves- együtt alszik?
17-nek ment az utcsó megjegyzésem.
Jah és Kedves Kérdező...én is mosolyogtam mikor írtam az alvós felvetést :)
Nem normális. De az sem, hogy így csámcsogsz rajta.
Idősebb vagy persze, látszik a stílusodon. :) Mennyivel, 1 évvel?
na most figyelj, itt jön a világ legerkölcstelenebb nővérének a válasza:
21 vagyok, öcsém 16. és egy szobában, mit több, egy ágyban alszunk!
öcsém szobája az emeleten van, ami télen nincs fűtve, ezért ilyenkor leköltözik hozzám. mondjuk az igazsághoz hozzá tartozik, hogy ő koleszos és csak hétvégente van otthon, én meg egy-két havonta megyek haza pár napra. de pl. karácsonyi szünetben két hétig együtt aludtunk a franciaágyamban. és nem, nem dörgölte nekem a farkát. arra a válaszra reagálva meg, aki azt mondta hogy biztos több van köztük: ember, neked van testvéred, tudod milyen az hogy testvér? soha, soha nem gondolnék tesómra úgy.
mi amúgy még élveztük is azt a két hetet egy szobában, minden este filmeztünk, vízipipáztunk, söröztünk, tök jó volt :)
"nem azon kéne leakadni hogy a reggeli merevedésére gondolok! Miért neked nincs? Biztos impotens vagy akkor! "
Mivel no vagy honnan is tudhatnad te ezt, hogy mindenkinek felall-e reggel vagy sem, talan megkerdeztel minden ferfi nemut ezen a foldon ill, hogy az elso dolga rogton minden pasinak, hogy odadorgoli valamihez?
Hagyjuk is. :)
A kerdesedre valaszolva nem kell a legrosszabbra gondolni, hogy ket testver esetleg olyat csinalna, az undorito lenne.
Igaz az egy agyban alvas nekem is furcsa, de nem kell egybol a legrosszabbra gondolni.
Sajnos a noknek az egyik rossz tulajdonsaguk, hogy annyi mindenen kepesek mindenfelet komplikalni, aminek lehet a fele sem igaz es feleslegesen toltik ezzel az idejuket, maguk is meglepodnenek magukon.
Amugy ha zavar teged, hagyd figyelmen kivul, bar mondtam volna a helyedben az ismerosodnek, hogy ez nem egeszseges dolog, de az o elete.
Szoval ne akadj fel dolgokon feleslegesen.
Vagy kerdezd meg tole amit a kerdesedben feltettel es megtudod a valaszt biztosra. :D
Udv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!