Szerintetek is fura hogyha egy 16 éves srác a nővérével aki 20 éves- együtt alszik?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm most mondta ezt,hoyg ő együtt alszik a nővérével...de hát ez baromi furcsa szerintem! Hiszen egy pasinak reggelente csak feláll..és akkor odadörgöli vagy mi? Véleményetek róla?2015. jan. 27. 22:09
11/35 A kérdező kommentje:
Nah köszönöm végre egy normális korrekt válasz! És nem azon kéne leakadni hogy a reggeli merevedésére gondolok! Miért neked nincs? Biztos impotens vagy akkor! Jah és amúgy én is így gondolom....mert sztem se norma dolog ez így...még kicsi korban nem gáz...sőt cuki...de ilyen idős korban már elég bizarr!
2015. jan. 27. 22:31
12/35 A kérdező kommentje:
Hát ezt nem tudom...azért azt remélem,hogy akkor külön alszanak! :D
2015. jan. 27. 22:32
13/35 A kérdező kommentje:
De ezt már meg se merem kérdezni! :D
2015. jan. 27. 22:33
14/35 anonim válasza:
És esetleg veled lehetne aludni? :D Mi nem vagyunk tesók :P
15/35 anonim válasza:
Nyugodt lehetsz abban, hogy nem -csak- alszanak!!
16/35 anonim válasza:
Mondasz valamit...igazából mindkettő bizsergős korszakában van...miért ne érinthetnék meg egymást? Aztán satöbbisatöbbisatöbbi :D
17/35 anonim válasza:
és egyébként ez miért is érdekel ennyire téged?
semmi közöd hozzá, akkor sem ha minden éjjel k*rnak, és akkor sem ha valami kiskori pszichikai trauma alatt alakult így a dolog.
lehet lepontozni
18/35 anonim válasza:
Miért nem kérdezted meg tőle, hogy "nooooormáliss vagy Margit?" "miért alszol a tesóddal?"
19/35 A kérdező kommentje:
jahj istenem! mi az hogy nincs közöm hozzá...dehogynem van...és ő mondta magától...én meg arra voltam kiváncsi,hogy ez másoknak is furcsa e?! És ilyenbe bele se gondolok,hogy esetleg több van köztük,pl szexuális kapcsolat....csak éppenséggel akkor is furcsa. Jah és igen mi nem vagyunk tesók....xddd ez aranyos volt....mosolyogtam rajta egyet. :D
2015. jan. 27. 22:45
20/35 A kérdező kommentje:
Ohh amúgy ne mondjatok már iylet....még belegondolok hogy mi lenne ha tényleg több lenne köztük...fúj!!! ne fessétek már az ördögöt a falra! :D
2015. jan. 27. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!