Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miben változna meg az életetek...

Miben változna meg az életetek, ha elvesztenétek a testvéreteket?

Figyelt kérdés
Korotokat és a nemeteket is írjátok le, illetve testvére(i)tekét.
2015. jan. 24. 14:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem jobb lenne!Bár az lett volna a legjobb ha nem egy családba születünk.

Gyerekkorunkban megerőszakolt a haverja,még óvodás voltam.A nővéremet a másik haverja.Gyakorlatilag így telt a gyerekkorunk,odadobott ezeknek az "embereknek",hogy legyenek barátai.

A legrosszabb,hogy úgy csinál,mintha nem történt volna semmi,sőt,most is ott tesz keresztbe ahol csak tud,a pletykálkodásáról már nem is beszélve.Gyűlölöm tiszta szivemből!!!!

2015. febr. 6. 07:44
 12/12 anonim ***** válasza:
Én 42 vagyok, a bátyám 44 éves. EGy nagyszerű ember, nála jobbat nem ismerek! De ha nem lenne ilyen nagyszerű, akkor is mélyen megrázna és megdöbbentene, ha elveszíteném. Még belegondolni is nagyon rossz...
2015. febr. 6. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!