Nem értem, miért nem lehet helyrehozni?
Próbálok rövid lenni,de kacifántos a történet. Sógornőm nálunk szilveszterezett, nem voltunk már szomjasak,olyan hajnali fél4 körül,amikor szóbakerült a férjem 3 életmentő műtéte. Sógornőm mostani párja nem tudott róla,amin én elcsodálkoztam,hiszen egyrészt mi titkolnivaló van ezen,másrészt 1 éve együtt vannak,jóban is vagyunk,azt hittem,már szóbajött náluk. A műtétek a házasságunk előtt történtek, mi 7 éve vagyunk házasok 2 kisgyerekkel, ez olyan 9 éve történt. Erre a megszólalásomra sógornőm teljesen kiborult,de tényleg,kifordult magából,h ő azért nem beszél erről,mert rá sem akar gondolni, mert ő soha többé nem akarja a halálán látni az öccsét,salalala,majd felpattant,és kirohant az előszobába. Férjem utána,a következő képem,h sógornő ordít,h én egy büdös k***rva vagyok, valamint,h a férjem lekevert neki ezért egy "nevelő célzatú " pofont. A pofont nem láttam,csak hogy a csaj fogja az arcát, a férjem meg habzó szájjal ordít,h ilyet senki nem mondhat a feleségére.
Lényeg a lényeg,a csaj elrohant,majd másnap közölte,h tőlem bocsánatot kér,de az öccsét nem akarja többé látni,és sok boldogságot kíván,de neki ilyen cirkuszra nincs szüksége. Törölt minden platformról is.
Most komolyan,ez az egész mi a bré volt? És igen,tudom,h az alkohol,de utána miért nem lehet megbeszélni,rendbetenni a dolgokat? Ha úgy imádja az öccsét,akkor hogy tudja így letudni az egészet? ( Másnap férjem írt neki (tel-t nem vette fel) ,h sajnálja a pofont,megbánta. Anyósom szerint semmi nem volt,vörösebb volt az arca a lánynak,mint szokott,de semmi más, nekem meg azt írta ugyanakkor,h örül,ha még enni tud valaha.. Tudom,bonyolult és valahol szánalmas az egész,de annyira,de annyira rosszul érzem magam azóta,h ma merő dühből teljesen átrendeztem a gyerekszobát,h kiadjam a frusztrációm.. :(
Félreértés ne essék, én is messzemenően elítélem az erőszakot,bármilyen formában. A lány párjával pont ezt beszéltük utána,h nekünk volt ehhez elég "családi hátterünk" ,h ilyet ne akarjunk még felnőttként is látni,ez elfogadhatatlan. Viszont én ismerem a férjem, és a nővérét is. A férjemnek én vagyok a "vörös posztó",ha velem szemben valaki is rosszul lép fel,pláne ok nélkül,akkor megőrül. A csaj meg nagyon nehéz időszakon megy át, mindenre robban. Nem először kapott hisztériás rohamot nálunk, bár eddig nem ellenünk irányult. De én az elmúlt 1 évben mindent,ami tőlem tellett,megtettem érte, sokszor a saját lelkivilágom ment rá a támogatására. Nem mellesleg, ő meg az előző férje volt az,aki 6 évig le se szart minket,mert nem voltunk elég jók nekik,amikor meg szarba került,mindjárt én voltam a legjobb barátnő,amig nyeltem... De most jöttem rá,h nagy barátkozás csak illúzió volt.
Nagyon fontos még azt megjegyeznem,h bármilyen részeg is vagyok ,én azt gondolom,h nem mondok valakire olyat,amit valójában nem gondolok komolyan. Én is elégszer vagyok "fura",de akivel szemben nincs sérelmem,sosem bántom,max biztosítom végtelen szeretetemről. Az,h ez nála kibukott,valójában csak a kőkemény igazság,és ez fáj a legjobban,h sosem leszek elég jó szerinte az ő öcsikéjének...
a hisztit az orvosi könyvek szerint is kizökkentéssel kell kezelni, a pofon használ. Nem megverték. azt el kell felejteni.
Amúgy meg szerintem van valami amiről te nem tudsz, azért bukhatott ki a nővére a férjednek.
az hogy lek**vázott téged... hát igen az alkohol őszintévé tesz.. sajnos. Ha beszéltek is tartsd a 3 lépést innentől.
Hogy a férjeddel nem akar többet beszélni, arra megint csak azt tudom mondani, van ott valami csontváz a családi szekrényben amiről nem tudsz... viszont ha iylen balhé volt lehet szépne ki fog bukni nemsoká..
Nálunk pofon nem volt, de így kezdődött hasonló.. Én voltam valami nő aki felcs**áltatta magát (ügyes vagyok, mert jogilag, és templomban is megesküdtünk, úgy estem teherbe...)... ezekután olyan csontvázak borultak ki a szekrényből férjeméknél, hogy végül a férjem mondta azt, a családjának, na viszlát örökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!