Szeintetek hogy lehet elfelejteni, hogy van testvéred és neki családja?
Hu nem irigyellek, én is 2 évig nem beszéltem a családommal, és nehéz volt újra elkezdeni...
Szerintem próbálj meg írni nekik, akár kezdheted a sógornőddel is, hogy nagyon sajnálod hogy akkor nem tudtál nekik segíteni (nem mintha kötelességed lett volna, de mindegy, ezt ne írd!), csak akkoriban nagyon magad alatt voltál, viszont azóta is hálás vagy nekik, hogy befogadtak, stb. szeretnéd rendezni a kapcsolatotokat, mert akármi is történt, ti egy család vagytok.
Írd meg a testvérednek is, csak vele kicsit közelebbi hangnemet is megüthetsz, hogy hiányzik és szeretnéd megismerni a gyerekeit is stb.
Sogorno kinyalhatja. Engem biztos nem gatolna meg valami irigy szuka abban, hogy a testveremmel beszeljek!
Egyebkent tesod hogyan all ehhez? O keres teged?
Nem tudod a testvéredet SZEMÉLYESEN felhívni? Nincs telefonja? Mert akkor nem kellene a sógornőt belevonni, kettem is megbeszélhetitek a dolgot, anélkül, hogy "idegen" beleszólna.
Ez mégiscsak a kettőtők dolga, nem?
nem nagyon értem, miért kell minden kommunikációnak a sógornőn keresztül történnie.
mi ez, óvoda?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!