Mi lesz a tesómmal, ha én nem fogok ott lakni?
Úgy alakult, hogy tesómmal ketten maradtunk, mivel anyu februárban hirtelen meghalt. Szóval egy csomó hitelt nekünk vagyis tesómnak kell fizetni mivel az ő fizetéséből vonják, így az én fizetésemből élünk.
A lényeg az, hogy mivel meguntam a nélkülözést így a páromhoz és a családjához fogok költözni. De mi lesz tesómmal? Arra gondoltam, hogy a fizetésem továbbra is neki adom, hogy a számlákat ki tudja fizetni. Vagy nem tudom hogy legyen.
Ezzel nincs gond a csalad alapitasal, csak azzal hogy inkabb tartod a larodat mint a tesodat.
Milyen hitel van egyebkent? Talan lakas torleszto?
Lehet hogy a felvett hitelt osszeget nem lattad, de elvezted.
te tudod, de en a tesod helyebe ha nem fizetsz a lakasba ami kozos, stb akkor szepen le is papiroznam a jogokat...aki fizete azemis legyen a haz. Vagy nem fizetnem csak a felet, es szepen uttand kuldetnem a fele tartozast. Ezt a penzt te is elvezted biztos vagyok bene.de most elmesz kesobb meg talalod bani, akkor visszamesz lehet nem egyedul mondjuk 1 gyerekel? En nem fogadnalak vissza!!
"Nem dolgozik, azért nem költözik mert akkor mindent neki kell csinálni, favágás stb."
Legalább hármat szüljél!
Én voltam a hűlye hogy válaszoltam. Látom a véleményekre nem nagyon válaszolsz. Remélem ráébredtél arra, hogy mit kellene tegyél. Ha nem akkor csak a tesódat tudom sajnálni. Kitartást kívánok neki.
Üdv.
Szóval nem csak nem dolgozik, de még a ház körül sem akar besegíteni.
Ez aztán a főnyeremény pasi, és ennek akarsz szülni?
"25 éves vagyok, én is szeretnék már családot."
Ó, szóval bárki, akinek farka van, megfelel, mert sokkal több elvárásod nincs a pasiddal szemben.
Majd pár év múlva itt fogsz sírni, hogy van a GYk-án.
"25 éves vagyok, én is szeretnék már családot."
Anyósék nyakára, a párod nem dolgozik, te sem fogsz tudni dolgozni...akkor mégis mire? Segélyre? A testvéredet meg ott hagynád a hitellel. Elég nagy bajok vannak a fejedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!