Mi lesz a tesómmal, ha én nem fogok ott lakni?
Úgy alakult, hogy tesómmal ketten maradtunk, mivel anyu februárban hirtelen meghalt. Szóval egy csomó hitelt nekünk vagyis tesómnak kell fizetni mivel az ő fizetéséből vonják, így az én fizetésemből élünk.
A lényeg az, hogy mivel meguntam a nélkülözést így a páromhoz és a családjához fogok költözni. De mi lesz tesómmal? Arra gondoltam, hogy a fizetésem továbbra is neki adom, hogy a számlákat ki tudja fizetni. Vagy nem tudom hogy legyen.
10. Vagyok,
miert, parod nem dolgozik?
Csak azt ersd meg hogy anyos sem fog tartani ingyen😕 oda ugyanugy bele kell adnod joforman mindenbe.
Miert nem akar koltozni A parod? Amikor tudja, latja hogy milyem korulme yek kozt elsz.
"Egyik hitelt nem tudtuk fizetni akkor felvettük a másikat, "
Ezek szerint mégsem a tesód hitele, csak a nyakába varrtátok!
"Szerencsére nekem nem adta"
Ez igen! De a tesód jó volt, hogy neki adjanak.
Ha a párod nem dolgozik, nincs jövedelme, mint írtad, mi a fenének akarsz hozzáköltözni?
Gondolod, jobb lesz neked "anyósnál", egy bevétel nélküli pasi mellett?
Mert meguntad a nélkülözést. Csöbörből vödörbe mész, minimum.
Szóval a tesód volt az áldozat, mert másnak már nem adtak a tartozások miatt hitelt a családban, most pedig teljesen egyedül hagyod.
Mindenképpen támogatnod kellene anyagilag, csak hát az a gond, hogy a párodnál is be kellene szállni anyagilag és a testvéred is támogatni, hogy éhen ne haljon. Miért nem a párod költözik hozzátok? Nem lenne egyszerűbb?
Na latod ez itt a pronlema, inkabb tartanada z mafla semmitevo parodat, minhogy abtesodnak segitenel.
ilyen pasira ne legyen szukseged, akit nem erdekel a sorsod a korulmenyed es nem segit neked semmibe, azert nem koltozik oda mer4 fel a fa vagastol ami kb 10 perc, hogy a bartanom megne fagyon. Magyarul csak sexre jo az ilyen de lehet meg ara sem.dolgozni nem akar.
Kesobbiekben sem fog ez valtozni. Max oda koltozol, es sxep kedves szavakal majd elveszi a penzedet es a tesod ellen fordit.
kivancsi lennek arra ha nem dolgoznal akkor is megengedne a patod hogyode koltoz?
Hagyd a francba inkabb a tesodal mardj fizesd a tartozasokat, es nez egy rendes ember utan!
Igy bele ne vagj!!!
Nehogy szulj egy gyereket ilyen helyzetben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!