Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mi lesz a tesómmal, ha én nem...

Mi lesz a tesómmal, ha én nem fogok ott lakni?

Figyelt kérdés

Úgy alakult, hogy tesómmal ketten maradtunk, mivel anyu februárban hirtelen meghalt. Szóval egy csomó hitelt nekünk vagyis tesómnak kell fizetni mivel az ő fizetéséből vonják, így az én fizetésemből élünk.

A lényeg az, hogy mivel meguntam a nélkülözést így a páromhoz és a családjához fogok költözni. De mi lesz tesómmal? Arra gondoltam, hogy a fizetésem továbbra is neki adom, hogy a számlákat ki tudja fizetni. Vagy nem tudom hogy legyen.

2014. dec. 16. 09:39
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Egyik hitelt nem tudtuk fizetni akkor felvettük a másikat, hogy az előzőt ki tudjuk fizetni és így tovább. Szerencsére nekem nem adtak mert akkor még nem volt munkahelyem, de így is feketelistán vagyok a házra felvett hitel miatt.
2014. dec. 16. 10:04
 12/29 A kérdező kommentje:
10#. Akkor úgy két embert tartanék nem egyet. Párom amúgy sem akar költözni.
2014. dec. 16. 10:08
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

10. Vagyok,

miert, parod nem dolgozik?

Csak azt ersd meg hogy anyos sem fog tartani ingyen😕 oda ugyanugy bele kell adnod joforman mindenbe.

Miert nem akar koltozni A parod? Amikor tudja, latja hogy milyem korulme yek kozt elsz.

2014. dec. 16. 10:14
 14/29 anonim ***** válasza:
96%

"Egyik hitelt nem tudtuk fizetni akkor felvettük a másikat, "

Ezek szerint mégsem a tesód hitele, csak a nyakába varrtátok!

"Szerencsére nekem nem adta"

Ez igen! De a tesód jó volt, hogy neki adjanak.

Ha a párod nem dolgozik, nincs jövedelme, mint írtad, mi a fenének akarsz hozzáköltözni?

Gondolod, jobb lesz neked "anyósnál", egy bevétel nélküli pasi mellett?

Mert meguntad a nélkülözést. Csöbörből vödörbe mész, minimum.

2014. dec. 16. 10:15
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Szóval a tesód volt az áldozat, mert másnak már nem adtak a tartozások miatt hitelt a családban, most pedig teljesen egyedül hagyod.

Mindenképpen támogatnod kellene anyagilag, csak hát az a gond, hogy a párodnál is be kellene szállni anyagilag és a testvéred is támogatni, hogy éhen ne haljon. Miért nem a párod költözik hozzátok? Nem lenne egyszerűbb?

2014. dec. 16. 10:16
 16/29 A kérdező kommentje:
Nem dolgozik, azért nem költözik mert akkor mindent neki kell csinálni, favágás stb. Anyósék nagyon jó emberek, nagyon sokat segítenek nekünk.
2014. dec. 16. 10:18
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Hihetetlen! Odamennél anyósék nyakára?? A párod is ők tartják el és még te is odaköltöznél?? A tesód meg otthagynád a sz.rban?
2014. dec. 16. 10:20
 18/29 anonim ***** válasza:
69%

Na latod ez itt a pronlema, inkabb tartanada z mafla semmitevo parodat, minhogy abtesodnak segitenel.

ilyen pasira ne legyen szukseged, akit nem erdekel a sorsod a korulmenyed es nem segit neked semmibe, azert nem koltozik oda mer4 fel a fa vagastol ami kb 10 perc, hogy a bartanom megne fagyon. Magyarul csak sexre jo az ilyen de lehet meg ara sem.dolgozni nem akar.

Kesobbiekben sem fog ez valtozni. Max oda koltozol, es sxep kedves szavakal majd elveszi a penzedet es a tesod ellen fordit.

kivancsi lennek arra ha nem dolgoznal akkor is megengedne a patod hogyode koltoz?

Hagyd a francba inkabb a tesodal mardj fizesd a tartozasokat, es nez egy rendes ember utan!

2014. dec. 16. 10:24
 19/29 A kérdező kommentje:
25 éves vagyok, én is szeretnék már családot.
2014. dec. 16. 10:24
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Igy bele ne vagj!!!

Nehogy szulj egy gyereket ilyen helyzetben!

2014. dec. 16. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!