Helló! 10éves lány vagyok. Hogy vegyem rá a tesómat hogy tanuljon mert anya csak akkor bízik meg bennem. Mert azt mondta ha megbízik bennem akkor bárhová mehetek egyedül meg nem fog már babaként nevelni. Mit tegyek?????????????
Szerintem ezt csak azért mondta, hogy lefoglaljon valamivel és ne is gondolj az eljárásra. 10 évesen amúgysem értem hova szeretnél egyedül járni. 15/f
2014. aug. 25. 11:39
2/16 anonim válasza:
Én sem vágom a dolgot hogy hova akarsz te még 10 évesen járkálni egyedül!! Anyukádnak meg teljes mértékben igaza van hogy nem enged el!!
14/L
2014. aug. 25. 11:47
3/16 anonim válasza:
Szerintem valamit nagyon félreértettél. Nem hiszem, hogy anyukád akkor bízna meg benned, ha 10 éves létedre helyette nevelnéd meg az öcsédet... Inkább segíts anyukádnak rendet tartani otthon, és tanulj jól - ennyi idősen ennél többet nem tehetsz. Egyébként 10 évesen én akkor sem engedném el szinte sehova egyedül a lányomat, ha ő lenne a világ legmegbízhatóbb gyereke.
2014. aug. 25. 11:48
4/16 anonim válasza:
ne akarj meg barhova egyedul menni.
2014. aug. 25. 11:51
5/16 anonim válasza:
Én se értem hogy valaki 16 alatt hova akar bárhova is eljárkálni. Szerintem is kamu szöveg volt hogy terelje a témát.
2014. aug. 25. 11:55
6/16 anonim válasza:
10 évesen boltba se menj egyedül :)
2014. aug. 25. 11:59
7/16 anonim válasza:
13/l 10 évesen nem nagyon kellene járkálnod.... de hogy válaszoljak kérdésedre például mondd a tesódnak ha tanul egy oldalt akkor játszasz vele. Nekem hét éves tesóm van és ez általában bejön
2014. aug. 25. 12:00
8/16 anonim válasza:
Bocsi, de fel nem foghatom, hogy az anyukád irántad érzett bizalma miért attól függ, hogy a te 8 éves tesód tanul-e.
Sajnos anyukád, nagyon úgy tűnik, csak "játszadozik" veled, mert ezt komolyan semmiképpen sem gondolhatja. :(
2014. aug. 25. 12:11
9/16 anonim válasza:
Egyébként ezt a "10 évesen sehova ne menj"-dolgot fel nem foghatom. Szó nem volt arról, hogy éjszakai mulatóba akarna menni a Kérdező!
Mi 9 évesen az egész nyári szünetet sétálással/fagyizással, biciklizéssel... töltöttük a barátainkkal, és persze, hogy ez azt jelentette számunkra, hogy "egyedül" mentünk el. Egyedül, értitek, vagyis szülők nélkül, barátokkal. Fényes nappal, megbeszélt időpontig (ami kb. délután 5-6 óra volt maximum).
Szerintem a Kérdező is ilyesmire gondolt, nem másra!!!
2014. aug. 25. 12:13
10/16 anonim válasza:
azok mas idok voltak.
en sem engedem el a lanyomat egyedul sehova, legfeljebb reggel az iskolaba a szomszed gyerekekkel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!