Mit tegyek a tesómmal? 8éves és fiu
Figyelt kérdés
Helló! 10éves lány vagyok. Hogy vegyem rá a tesómat hogy tanuljon mert anya csak akkor bízik meg bennem. Mert azt mondta ha megbízik bennem akkor bárhová mehetek egyedül meg nem fog már babaként nevelni. Mit tegyek?????????????2014. aug. 25. 11:35
12/16 A kérdező kommentje:
Hát ja. Nem buliba szoktam illetve akarok menni. Hanem akkor ha anya elengedne akkor segíthetnék anyának. A pékségbe is elmenék kenyérér... Szóval csak anyunak szeretnék segiteni
2014. aug. 25. 16:24
13/16 anonim válasza:
"azok mas idok voltak."
Basszus, nem vagyok még olyan öreg, nem voltak azok más idők! :D
14/16 anonim válasza:
Igaza van a válaszolóknak, anyukád ezzel csak elakarja terelni a figyelmedet.
Ha segíteni szeretnél közelítsd meg onnan a helyzetet. Ajánld fel, hogy leszaladsz a kisboltba, hogyha hiányzik valami vagy, most hogy még szünet van elmész reggel friss zsemléért.
Bár az sem mindegy, hogy hol laktok.
Mi pl egy kevésbé forgalmas városrészen élünk, és már 6-7 évesen közlekedhettem a környéken. Átmehettem a közelben lakó barátokhoz, vagy ha épp kitaláltam, hogy pudingot ennék leszaladhattam a boltba megvenni. Ez 12 éve volt, az itteni környezet azóta sem változott.
16/16 anonim válasza:
a tanulással foglalkozz, ne a tesóddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!