Jogos a húgom felháborodása, amiért nem örülünk a terhességének?
A húgom és a férje albérletben élnek. A húgom még otthon vagy gyes-en, sosem dolgozott. A párjának alkalmi munkái vannak. Anyagilag ránk és a szüleinkre szorulnak.
Most közölte, hogy megint terhes, és amikor nem tapsikoltam örömömben akkor elmondott minden szívtelen dögnek.
Ennek lassan 1 hete, azóta nem beszéltünk. Hívjam én? Közeledjek hozzá, vagy várjam amíg ő jelentkezik?
Az első reakcióm az volt, hogy ne vicceljen.
Amikor felfogtam, hogy komolyan beszél, akkor valami olyat mondtam hogy elment a maradék eszük is a férjével.
Végül már ott tartottunk, hogy ez a baba pont olyan, mint a meglévő, ha őt nem akarom akkor a nagyhoz sincs közöm. Meg hogy attól, hogy mi olyan önzők vagyunk a férjemmel hogy csak 1 gyereket vállaltunk, ők nem fogják megfosztani a gyereküket a testvértől.
Anyuék azért támogatják őket, mert annak idején engem is támogattak.
Az a baj, hogy ti pont azok a naiv tipusok vagytok szerintem, akiknek csak elsirja egyszer magat, vagy egy hetig duzzog (lasd a te peldadat), es mar megsajnaljatok es tovabb tommitek a loveval (az alberlet, gyogyszer stb, nektek ugyan ugy penz) mondvan "jaj ezek utan tuti mas lesz". + Erzelmileg is zsarol titeket, hogy ne legyetek akkor kivancsiak a nagyra sem.
Bolond ez a no(a kistestveres dologra inkabb nem irok semmit), es nem fog megvaltozni, ha ti ezt igy folytatjatok. Elkell venni a segito kezeket, hogy megtanuljon jarni! Nem nott meg fel, itt az ideje...
25-ös válaszolóval egyetértek.
Pénzcsapot elzárni, de mivel a szegény ártatlan gyerekek nem tehetnek róla, én megmondanám, hogy a gyerekeket befogadom, ha kivágják őket az albérletből. Én nem hagynám, hogy az unokaöcséim/unokahúgaim nevelőszülőkhöz/intézetbe vagy bárhová kerüljenek. De azért hülyének se nézzenek a szülők. Pont azért csinálták, mert tudják, hogy megtehetik. A második baba után pedig fog jönni a harmadik.
Nem baj, ne adjatok semmit. Nehogy mar a ti nyakatokra babazzanak! Szuljon akkor ha biztositani tud mindent a gyerek(ek)nek egyedul is!
Ha veletek (ne adj isten) tortenik valami, mi lesz veluk??
Gyereket nem lehet visszakuldeni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!