Jogos a húgom felháborodása, amiért nem örülünk a terhességének?
A húgom és a férje albérletben élnek. A húgom még otthon vagy gyes-en, sosem dolgozott. A párjának alkalmi munkái vannak. Anyagilag ránk és a szüleinkre szorulnak.
Most közölte, hogy megint terhes, és amikor nem tapsikoltam örömömben akkor elmondott minden szívtelen dögnek.
Ennek lassan 1 hete, azóta nem beszéltünk. Hívjam én? Közeledjek hozzá, vagy várjam amíg ő jelentkezik?
Szerintem mindkettőtöknek igaza van. Vagy.. nem,nem tudom.
Most írom amit gondolok,nem szépítem. Ne rajtatok élősködjön,menjen dolgozni gyes után.. A Férje keressen normális munkát és tartsa el a családját..
Nekem nem lenne pofám belőled élni,és szerintem a férjem is inkább elmenne mindenhova,csak hogy ne kelljen segítséget kérni,de ha kéne akkor is aznnal vissza adná.. veszed neki a fog.gátlót,ő nem szedi be,mert megbeszéli a férjével,hogy akarnak még egy babát. És mi a lóf**zból??? jó,hátmégsem írtam le,amit teljesen akartam,de maradjunk annyiban,hogy ez felháborító. Még te vagy a sz*r,mert nem örülsz neki,hogy vehetsz még babaruhákat? albit miből fizetik?
mondjuk ha átgondolom a húgodnak lehet annyiban igaza van,hogy a reakciód nem esett neki jól,de ennyi kb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!