Szerintetek igazam volt? (Többi lent)
17/F vagyok, a 4 éves öcsémet hoztam ma haza az óvodából, aki ott már eljátszotta, hogy az esernyőjével feltörli a földet, útközben üvöltött minden csoporttársának, (de ezt már megszoktam, nem is ez volt a baj, biztos én is hangos voltam ennyi idősen), hanem amikor kértem, hogy az utcát ne törölje föl az esernyőjével ledobta magát a földre, üvöltött torka szakadtából, akkor felemeltem, hogy hazacipelem, de úgyis üvöltött meg rugdosott, és ideges lettem, és adtam neki egy pofont. Nem szoktam bántani a testvéreimet, de most megütöttem, mert üvöltött meg rugdosott, ezt a mellettünk lévő kocsmába egy öregember látta, és verekedni akart velem, mert megütöttem az öcsémet.
1. Nem foglalkoztam vele, mert így legalább fel tudtam venni és hazacipelni, mert abbahagyta a rugdosást, nem volt kedvem még egy öregembert is megverni, mert eleve gyengébb volt, és csak az öcsémet akarta védeni, szerintem részeg is volt, meg nem tudta az előzményeket, csak azt látta, hogy mit csináltam. Szerintetek jogosan ütöttem, vagy nem?
Nehogy bocsánatot kérj az öcsédtől! Akkor azt hihetné, hogy máskor is hisztizhet az utcán.
Megérdemelte a pofont!Otthon viszont beszélgess el a szüleiddel, hogy neveljék meg az öcsédet!
Igen jól tetted, valahogy le kellett szerelni.
Nem könnyű kérdések ezek...
Büszkék lehetnek a szüleid, hogy haza hozod az öcsédet.
Bocs, de ezt a szitut megnéztem volna. (Biztos aranyosak voltatok.)
Ha jelzés értékkel meglegyintetted, akkor jogos.
Ha megütötted, erőből, dühből, haragból, úgy hogy fájt neki, akkor nem jogos.
jól tetted!
a gyerekeket nevelni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!