Elmondtam a családomban, hogy meleg vagyok, a világ legnagyobb ellensége lettem a testvéreimnek úgy, hogy még börtönbe is akartak juttatni. Miért gyűlölnek ennyire? Pedig határtalan szeretet van bennem és alázat. Nem kértem, hogy ilyennek szülessek
Nem is foglalkozom velük, a szüleim elfogadtak de sajnos ők már nem élnek.
Köszi nektek a választ :)
Nem számít akkor, ha nem velük laksz, ha igen költözz el... egyáltalán mi közük hozzá ?
Azért ugye Te is bevetted a propagandát, miszerint ezzel ki kell állni a nyilvánosság elé ? Fenét kell !
Összeköltözöl a barátoddal, mindenkinek azt mondod, hogy a munkatársad és kész... ezt még a régi rendszerben is meg lehetett csinálni,
szerintem csak ti játsszátok meg az elnyomottat, nem vagytok azok ! De azt azé' látni kell, hogy mindenféle jog nem fog járni... ha Te ez ellen vagy fellázadva, akkor már tévútra kerültél, mert nem a dolog lényege érdekel, hanem csak másokat szeretnél, akár erőszakosan is meggyőzni, ha pedig ilyen útra kerülsz, akkor mi is a célod valójában ?
Jaj,utolsó!
A négerek meg vegyenek fel cselédruhát,a nők meg otthonkát!
Ilyen szemlélettel a világ soha nem változott volna.
Előbb próbálj meg akár egy évet így élni,ahogy tanácsoltad,utána oszd az észt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!